Hurtig vejledning til Facebook-kanalen

Facebook-kanalen giver dig mulighed for at sælge på både Facebook og Instagram, mens du også modtager vigtige indblik i dine annonceresultater og kunder.

Hvis du vil bruge Facebook-kanalen, skal din butik have Basic Shopify-abonnementet eller derover. Inden du kan begynde at bruge Facebook-kanalen, skal du konfigurere en Facebook Business Manager, som er knyttet til både din virksomheds Facebook-side, og en annoncekonto, som har en administratorrolle til Business Manager.

Krav og berettigelse

Inden du installerer Facebook-kanalen, skal du sikre dig, at din butik opfylder disse krav.

• Hvis du vil installere Facebook-kanalen, skal du have en Facebook-konto og en webshop. Hvis du ikke har en Facebook-konto, før du går i gang med at installere salgskanalen i din Shopify-administrator, bliver du bedt om at oprette en.
  • Hvis du vil bruge Facebook-kanalen, skal din butik have Basic Shopify-abonnementet eller derover.
  • Konfigurer en Facebook Business Manager, der er forbundet med både din virksomheds Facebook-side og en annoncekonto, der har en administratorrolle til din Business Manager.
  • Hvis du aldrig har kørt annoncer med din personlige annoncekonto, skal du oprette en ny annoncekonto i Business Manager, før du kan oprette Facebook-annoncekampagner.
  • Din Facebook-konto skal have en administratorrolle på den Facebook-side, du vil tilføje.
  • Facebook-siden skal være udgivet.
  • Du kan være administrator for flere Facebook-sider og få adgang til dem alle via en enkelt Facebook Business Manager. Alle Facebook-virksomhedssider kan dog kun ejes af en enkelt Facebook Business Manager. Du skal både være administrator for den Facebook Business Manager, der ejer en specifik Facebook-side, og for selve Facebook-siden for at knytte den til Facebook-kanalen i Shopify.

Installér den aktuelle Facebook-kanal

Hvis du ikke har knyttet Facebook-kanalen, Instagram-salgskanalen eller Facebook Shop til din butik, skal du installere Facebook-kanalen.

Hvis du har installeret den aktuelle Facebook-kanal i din butik, skal du migrere til den aktuelle version. Når du har installeret den aktuelle Facebook-kanal, kan du konfigurere følgende funktioner: Instagram-salgskanalen, Facebook Marketing og Facebook Shop.

Deling af Facebook-data i forbindelse med annoncering på Facebook og Instagram