Hurtig vejledning til Facebook-kanalen

Facebook-kanalen giver dig mulighed for at sælge på både Facebook og Instagram, mens du også modtager vigtige indblik i dine annonceresultater og kunder.

Hvis du vil bruge Facebook-kanalen, skal din butik have Basic Shopify-abonnementet eller derover. Inden du kan begynde at bruge Facebook-kanalen, skal du konfigurere en Facebook Business Manager, som er knyttet til både din virksomheds Facebook-side, og en annoncekonto, som har en administratorrolle til Business Manager.

Bemærk: Hvis din butik er sat på pause eller er inaktiv, men har en webshop, kan dine kunder ikke gå til betaling. Du kan dog stadig installere og konfigurere Facebook-kanalen.

Krav og berettigelse

Inden du installerer Facebook-kanalen, skal du sikre dig, at din butik opfylder disse krav.

• Hvis du vil installere Facebook-kanalen, skal du have en Facebook-konto og en webshop. Hvis du ikke har en Facebook-konto, før du går i gang med at installere salgskanalen i din Shopify-administrator, bliver du bedt om at oprette en.
  • Konfigurer en Facebook Business Manager og din virksomheds Facebook-side. Facebook-siden skal være udgivet.
  • Alle Facebook-virksomhedssider kan kun ejes af en enkelt Facebook Business Manager, men du kan være administrator for flere Facebook-sider og få adgang til dem alle via en enkelt Facebook Business Manager. Du skal både være administrator for den Facebook Business Manager, der ejer den specifikke Facebook-side, og for selve Facebook-siden for at kunne knytte en virksomhed til Facebook-kanalen i Shopify.
  • Hvis du aldrig har kørt annoncer med din personlige annoncekonto, skal du oprette en ny annoncekonto i Business Manager, før du kan oprette Facebook-annoncekampagner.

Sådan kommer du i gang med Facebook-kanalen

Du kan konfigurere Facebook-kanalen, hvis du opfylder kravene til berettigelse.

Der er tre funktioner, som du kan bruge til at skabe vækst i din virksomhed ved hjælp af Facebook-kanalen: