Facebook Shop

Bemærk: Facebook Shop kan ikke længere installeres via Shopify App Store. Butikker, der allerede har installeret Facebook Shop, kan stadig bruge det. Nu kan du sælge på Facebook og bruge funktionen Facebook-forretninger med den nye Facebook-salgskanal.

Du kan vise dine Shopify-produkter på din Facebook-side ved hjælp af Facebook Shop.

Når du konfigurerer Facebook Shop, opretter Facebook et Shop-afsnit på din Facebook-side, der viser dine Shopify-produkter. Du kan ændre produkter, gennemgå salget og behandle ordrer i Shopify.

Facebook Shop er en salgskanal, der er inkluderet i alle betalte Shopify-abonnementsordninger.

Bemærk: Facebook promoverer gavekort fra kvalificerede detailforretninger til lokale kunder for at hjælpe detailforretningerne under krisen med coronavirus/COVID-19. Du behøver ikke, at have Facebook Marketing-appen for at knytte et gavekortprodukt til Facebook.