Sådan behandler du ordrer fra Facebook

Ordrer, som kunder afgiver på din Facebook-side, er underlagt din virksomheds offentliggjorte politikker, fordi betalingerne for disse ordrer behandles af betalingsprocessen i Shopify.

Sådan identificerer du Facebook-ordrer

Ordrer, der afgives på Facebook og synkroniseres med Shopify ved hjælp af Facebook Shop vises på siden Ordrer i Shopify. Ordrer vises cirka en time, efter de er afgivet. Du kan filtrere dine ordrer, så der kun vises ordrer, der er afgivet via Facebook. Dette gøres i afsnittet Produktstatus i Facebook-salgskanalen.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.
    1. Klik på Flere filtre > Salgskanaler. 3. Vælg Facebook Shop. 4. Klik på Udført. 5. Pra siden Ordrer skal du klikke på ordrenummeret for den ordre, du vil se.