Udgivelse af produkter på Facebook ved hjælp af Facebook Shop

Når du har konfigureret Facebook Shop-salgskanalen og Facebook har aktiveret afsnittet Shop på din Facebook-side, kan du udgive produktkollektioner på Facebook.

Hvis du bruger Facebook-kanalen, kan du oprette kollektioner ved hjælp af dine tilgængelige produkter i din Facebook Handelsadministrator.

De produkter, du gør tilgængelige for Facebook Shop i Shopify, vises i afsnittet Shop på din Facebook-side. Ændringer, du foretager af udgivne produkter, synkroniseres automatisk med Facebook. Sørg for at gennemgå Facebooks handelsaftale for shopejere, herunder Handelspolitikker, som indeholder oplysninger om, hvilke produkter der ikke må sælges på Facebook, inden du begynder at sælge på Facebook.

Bemærk: Selvom du kan se dine produkter i afsnittet Butik, inden Facebook har bekræftet dine oplysninger, vil kunderne ikke kunne se dine produkter, før installationsprocessen er fuldført.

Du kan også dele dine produkter på Facebook uden at sælge på Facebook.

Bemærk: Hvis afsnittet Shop ikke vises på din Facebook-side, skal du sikre dig, at der ikke er fejl på Facebook-kanalen i Shopify, at din Facebook-side er udgivet, og at din Facebook-side bruger skabelonen Shopping. Du skal muligvis aktivere afsnittet Shop på Facebook.

Produktkrav

Et produkt skal opfylde nogle krav for at blive vist på Facebook:

Bemærk: Hvis du bruger Facebook Shop-salgskanalen, skal dine kollektioner også gøres tilgængelige for kanalen.

Gør dine produkter tilgængelige for Facebook-kanalen

Du kan se hvilke produkter, der er tilgængelige for Facebook Shop ved at klikke på Facebook-salgskanal > Oversigt > Se produkter i din Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. Hvis du ikke har nogen produkter i din butik, skal du klikke på Tilføj produkt for at føje produkter til din butik. Hvis du har produkter i din butik, men de ikke er tilgængelige for Facebook Shop, skal du klikke på Gør produkter tilgængelige for at gå til siden Produkter i din Shopify-administrator.

2. Klik på navnet på det produkt, du vil have vist på din Facebook-side.

3. Klik på Administrer i afsnittet Produkttilgængelighed på siden med produktoplysninger.

4. Markér Facebook, og klik derefter på Udført i dialogboksen Administrer tilgængelighed for salgskanaler.

5. Klik på Gem.

Bemærk: Facebook formaterer produktbilleder, så de passer til et kvadrat. Dine produktbilleder bliver beskåret på Facebook, hvis de er i stående eller liggende format. Du kan beskære dine billeder til kvadrater, hvis du vil være sikker på, at de vises korrekt i Facebook.

Produktstatus – Facebook

Afsnittet Produktstatus på siden Oversigt viser status for de produkter, der er tilgængelige i Facebook-kanalen, og indikerer om der er fejl. Klik på Se produkter for at få en liste over fejl. Brug de oplysning, der er angivet i kolonnen Problemer til at rette eventuelle problemer med et produkt.

Skjul produkter fra Facebook-kanalen

1. Gå til Produkter > Kollektioner i din Shopify-administrator.

2. Klik på navnet på det produkt, du vil skjule for Facebook.

3. Klik på Administrer i afsnittet Produkttilgængelighed. på siden med produktoplysninger.

4. Fjern markeringen af Facebook i dialogboksen Administrer tilgængelighed for salgskanaler, og klik derefter på Udført.

5. Klik på Gem.

Du kan se skjulte produkter på siden Facebook Shop > Udgivelse i Shopify.

Skjulte kollektioner

Når du gør en kollektion tilgængelig for Facebook Shop, bruger Facebook den til at oprette et nyt produktkatalog til afsnittet Shop. Du kan stadig se et produkt på din Facebook-side, når du skjuler eller sletter det i Shopify. I dette tilfælde er produkterne i kollektionen kun synlige for ejeren af Facebook-siden, og kunderne kan ikke se dem. Du kan fjerne produkter fra produktkataloget ved at slette dem på Facebook.

Bemærk: Du kan kun skjule kollektioner, hvis du bruger Facebook Shop-salgskanalen. Du kan ikke skjule dem, hvis du bruger Facebook Shop-funktionen på den nye Facebook-kanal.

Rediger produktoplysninger

Ændringer af produktoplysningerne i Shopify synkroniseres automatisk med Facebook. Du kan ændre den måde, hvorpå et produkts billede, titel eller pris vises på Facebook, ved at redigere produktet i Shopify. Dine ændringer vises på Facebook, når dine produkter er synkroniseret, hvilket normalt tager et par minutter.

Se produkterne, der er delt med Facebook

Du kan se en liste over de produkter, som er tilgængelige for Facebook, samt eventuelle produktfejl, i afsnittet Produktstatus i afsnittet Facebook-kanal i din Shopify-administrator.

1. Klik på Udgivelse.

Gør dine kollektioner tilgængelige for Facebook Shop

Du kan se de kollektioner, der er tilgængelige for Facebook Shop på siden Facebook Shop > Udgivelse i din Shopify-administrator. Hvis din butik ikke har nogen kollektioner, kan du angive "Alle produkter" som kollektionsnavnet for at få vist alle dine produkter, som er tilgængelige for Facebook Shop, på Facebook. Du kan også oprette en manuel kollektion specifikt for Facebook for at administrere, hvilke produkter der vises på din Facebook-side.

Du må maksimalt have 50 tilgængelige kollektioner for Facebook Shop.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Produkter > Kollektioner i din Shopify-administrator.

2. Klik på navnet på den kollektion, du vil vise på Facebook.

3. Klik på Administrer i afsnittet Produkttilgængelighed på kollektionssiden.

4. Markér Facebook Shop, og klik derefter på Udført i dialogboksen Administrer tilgængelighed for salgskanaler.

5. Klik på Gem.

Gentag disse trin for alle andre kollektioner, som du vil vise på din Facebook-side. Det viste kollektionsbanner på Facebook viser de første 10 produkter i denne kollektion.