Betingelser for Facebook Shop

Du skal overholde visse betingelser, hvis du vil sælge produkter på Facebook ved hjælp af Facebook Shop-funktionen i Facebook-kanalen:

Bemærk: Facebooks handelspolitik og fællesskabsstandarder definerer reglerne for produkterne og indholdet, der kan vises på Facebook. Få mere at vide om produktkrav til Facebook.

Indstillinger for Facebook-side

Følgende krav skal opfyldes på Facebook, før du kan oprette forbindelse til din Facebook-side:

• Din Facebook-konto skal have en administratorrolle på siden.
  • Facebook-siden skal være udgivet.
  • Du kan være administrator for flere Facebook-sider og få adgang til dem alle via en enkelt Facebook Business Manager. Alle Facebook-virksomhedssider kan dog kun ejes af en enkelt Facebook Business Manager. Du skal både være administrator for den Facebook Business Manager, der ejer en specifik Facebook-side, og for selve Facebook-siden for at knytte den til Facebook-kanalen i Shopify.

Få mere at vide om, hvordan du opretter en Facebook-side for din virksomhed i Facebooks hjælp.