Betingelser for Facebook Shop

Bemærk: Du kan ikke få adgang til den kommende funktion Facebook-forretninger via Facebook Shop-kanalen. Efter den 19. maj 2020 kan Facebook Shop ikke længere downloades fra Shopify App Store. Butikker, der har installeret Facebook Shop, kan stadig bruge appen. Nye butikker kan finde Facebook Shop-funktionen i den aktuelle version af Facebook-kanalen.

Du skal overholde visse betingelser, hvis du vil sælge produkter på Facebook ved hjælp af den aktuelle Facebook-salgskanal eller Facebook Shop-kanalen:

• Din butik skal vise produkterne, der er til salg, i en valuta, der understøttes af Facebook. Få mere at vide om valg af en valuta i Shopify.
  • Du skal have en Facebook-side til din virksomhed. Facebook-siden skal bruge skabelonen Shopping.
  • Afsenders mailadresse, som er angivet i Generelle indstillinger i din Shopify-administrator, skal være en gyldig mailadresse.

Bemærk: Facebooks handelspolitik og fællesskabsstandarder definerer reglerne for produkterne og indholdet, der kan vises på Facebook. Få mere at vide om produktkrav til Facebook.

Indstillinger for Facebook-side

Følgende krav skal opfyldes på Facebook, før du kan oprette forbindelse til din Facebook-side:

• Din Facebook-konto skal have en administratorrolle på siden.
  • Facebook-siden skal være udgivet.
  • Du kan være administrator for flere Facebook-sider og få adgang til dem alle via en enkelt Facebook Business Manager. Alle Facebook-virksomhedssider kan dog kun ejes af en enkelt Facebook Business Manager. Du skal både være administrator for den Facebook Business Manager, der ejer en specifik Facebook-side, og for selve Facebook-siden for at knytte den til Facebook-kanalen i Shopify.

Få mere at vide om, hvordan du opretter en Facebook-side for din virksomhed i Facebooks hjælp.

Bemærk: Hvis din Facebook-konto har en administrator- eller redigeringsrolle på en Facebook-side, kan du slå beskeder op, kommentere og sende beskeder som siden, uden at kunderne kan se personlige oplysninger. Få mere at vide om Sideroller på Facebook.

Understøttede valutaer i Facebook

Følgende valutaer understøttes af Facebook:

Valutaer, der understøttes af Facebook

AED – د. إ

ARS – $

AUD – A $

BDT – ৳

BGN – лв

BHD – .د.ب

BOB – Bs.

BRL – R $

CAD – $

CHF – Fr

CLP – $

CNY – ¥

COP – $

CRC – ₡

CZK – Kč

DKK – kr

EGP – E £

EUR – €

FBZ

GBP – £

GHS - ₵

GTQ – Q

HKD – HK $

HNL – L

HRK – kn

HUF – Ft

IDR – Rp

ILS - ₪

INR - ₹

ISK – kr

JOD - د.ا

JPY – ¥

KES – KSh

KRW – ₩

LTL - Lt

LVL - Ls

MOP – P

MXN – $

MYR – RM

MZN – MT

NIO – C$

NOK – kr

NZD – NZ $

PAB – B/.

PEN – S/.

PHP – ₱

PLN – zł

PYG – ₲

QAR – ر. ق

RON – L

RSD – Дин.

RUB – руб

SAR – ر. س

SEK – kr

SGD – S $

SKK – Sk

THB – ฿

TRY – TL

TWD – NT $

TZS – TSh

UAH - ₴

USD – $

UYU – U $

VEF – Bs

VND – ₫

XAF – CFA

XOF – CFA

ZAR – R