Betingelser for Facebook Shop

Bemærk: Du kan ikke få adgang til den kommende Facebook Shop-funktion via Facebook Shop-kanalen. Facebook Shop kan ikke downloades fra Shopify App Store efter den 19. maj 2020. Butikker, der har installeret Facebook Shop, kan stadig bruge appen. Nye butikker kan finde Facebook Shop-funktionen i den nye Facebook-salgskanal.

Du skal overholde visse betingelser, hvis du vil sælge produkter på Facebook ved hjælp af den aktuelle Facebook-salgskanal eller Facebook Shop-salgskanalen:

• Din butik skal vise produkterne, der er til salg, i en valuta, der understøttes af Facebook. Få mere at vide om valg af en valuta i Shopify.
  • Du skal have en Facebook-side til din virksomhed. Facebook-siden skal bruge skabelonen Shopping.
  • Din Kunderettede e-mailadresse (som er angivet i Generelle indstillinger) skal være en gyldig e-mailadresse.

Bemærk: Facebooks handelspolitik og fællesskabsstandarder definerer reglerne for produkterne og indholdet, der kan vises på Facebook. Få mere at vide om produktkrav til Facebook.

Indstillinger for Facebook-side

Følgende krav skal opfyldes på Facebook, før du kan oprette forbindelse til din Facebook-side:

Få mere at vide om, hvordan du opretter en Facebook-side for din virksomhed i Facebooks hjælp.

Bemærk: Hvis din Facebook-konto har en administrator- eller redigeringsrolle på en Facebook-side, kan du slå beskeder op, kommentere og sende beskeder som siden, uden at kunderne kan se personlige oplysninger. Få mere at vide om Sideroller på Facebook.

Understøttede valutaer i Facebook

Følgende valutaer understøttes af Facebook:

Valutaer, der understøttes af Facebook

AED – د. إ

ARS – $

AUD – A $

BDT – ৳

BGN – лв

BHD – .د.ب

BOB – Bs.

BRL – R $

CAD – $

CHF – Fr

CLP – $

CNY – ¥

COP – $

CRC – ₡

CZK – Kč

DKK – kr

EGP – E £

EUR – €

FBZ

GBP – £

GHS - ₵

GTQ – Q

HKD – HK $

HNL – L

HRK – kn

HUF – Ft

IDR – Rp

ILS - ₪

INR - ₹

ISK – kr

JOD - د.ا

JPY – ¥

KES – KSh

KRW – ₩

LTL - Lt

LVL - Ls

MOP – P

MXN – $

MYR – RM

MZN – MT

NIO – C$

NOK – kr

NZD – NZ $

PAB – B/.

PEN – S/.

PHP – ₱

PLN – zł

PYG – ₲

QAR – ر. ق

RON – L

RSD – Дин.

RUB – руб

SAR – ر. س

SEK – kr

SGD – S $

SKK – Sk

THB – ฿

TRY – TL

TWD – NT $

TZS – TSh

UAH - ₴

USD – $

UYU – U $

VEF – Bs

VND – ₫

XAF – CFA

XOF – CFA

ZAR – R