Sådan konfigurer du Facebook Shop

Bemærk: Du kan ikke få adgang til den kommende funktion Facebook-forretninger via Facebook Shop-kanalen. Efter den 19. maj 2020 kan Facebook Shop ikke længere downloades fra Shopify App Store. Butikker, der har installeret Facebook Shop, kan stadig bruge appen. Nye butikker kan finde Facebook Shop-funktionen i den nye Facebook-salgskanal.

Når du konfigurerer Facebook Shop, opretter Facebook et Shop-afsnit på din side, der viser dine Shopify-produkter.

Advarsel! Hvis sektionen Forretning allerede er aktiv på din Facebook-side, kan du eventuelt oprette en testside i Facebook, før du konfigurerer Facebook Shop. Når du konfigurerer Facebook Shop, fjernes alle produkter i en eksisterende Forretning-sektion og erstattes med dine Shopify-produkter.

Oversigt over opsætningsprocessen for Facebook-salgskanalen

Hvis du ikke har installeret Facebook-salgskanalen, skal du installere kanalen og vælge Facebook Shop som den første funktion til opsætning.

Hvis du har installeret Facebook-salgskanalen, og du har aktiveret en anden funktion under opsætningen, vil Facebook Shop-funktionen være tilgængelig på siden Oversigt i Facebook-salgskanalen.

Hvis du tidligere har konfigureret shopping på Instagram, kan du aktivere Facebook Shop-funktionen uden at skulle tilføje yderligere oplysninger. Klik på Aktivér i afsnittet Facebook Shop på siden Oversigt i din Facebook-salgskanal.

Hvis du tidligere har konfigureret Facebook Marketing, skal du knytte en Facebook Handelsadministrator-konto til Facebook-salgskanalen for at kunne aktivere Facebook Shop. Klik på Start opsætning i afsnittet Facebook Shop på siden Oversigt i din Facebook-salgskanal.

Konfigurer Facebook Shop-salgskanalen

1. Sørg for, at din butik opfylder kravene for salg på Facebook, at du har en Facebook-side for din virksomhed, og at du forstår Facebooks politikker.
  2. Tilføj Facebook Shop i din Shopify-administrator, og vent derefter på, at Facebook gennemgår din butik.
  3. Udgiv produkter og kollektioner på Facebook ved at gøre dem tilgængelige for Facebook Shop. Når du har oprettet en kollektion med mindst ét produkt og gjort den tilgængelig for Facebook Shop i Shopify, vises afsnittet Forretning på din Facebook-side.

Tilføj Facebook Shop

Når du har sørget for, at din butik opfylder kravene, kan du tilføje Facebook Shop og tilknytte din Facebook-konto. Du skal vente på, at Facebook gennemgår din butik, før du kan begynde at sælge via Facebook Shop.

Fremgangsmåde:

1. Tilknyt den Facebook-konto, der skal knyttes til dine produkter:

1. Gå til Facebook Shop > Konto.
    2. Klik på Tilknyt konto.
    3. Hvis du allerede er logget ind på Facebook, skal du bekræfte, at du bruger den rigtige Facebook-konto. Hvis du ikke er logget ind, skal du angive dine loginoplysninger til Facebook.
    4. Følg anvisningerne i dialogboksen Log ind med Facebook, hvis du vil give Shopify tilladelse til at oprette forbindelse til din virksomheds Facebook-side.
  2. Vent, mens Facebook gennemgår din butik. Dette kan tage op til 48 timer. Du får besked via e-mail og i Shopify, når Facebook har afsluttet gennemgangen.

Hvis din butik bliver afvist, kan du kontakte Facebook for at få flere oplysninger. Alle konti, sider og produkter, der er tilknyttet Facebook Shop, skal godkendes af Facebook.

Bemærk: Hvis du vil ændre, hvilken Facebook-konto der er knyttet til Shopify, kan du gøre det fra siden Konto under Facebook Shop i din Shopify-administrator.

Gennemgå Facebooks salgspolitik

Inden du begynder at sælge på Facebook, skal du sørge for at gennemgå Facebooks Shopejeraftale vedrørende kommercielle produkter.

Kundeordrer er underlagt din virksomheds offentliggjorte politikker, fordi de er afgivet via betalingsprocessen i Shopify.

Fjern Facebook Shop-salgskanalen