Sådan opsætter du Facebook Shop

Når du opsætter Facebook Shop, opretter Facebook et Shop-afsnit på din side, der viser dine Shopify-produkter.

Advarsel! Hvis afsnittet Shop allerede er aktivt på din Facebook-side, kan du eventuelt oprette en testside i Facebook, før du opsætter Facebook Shop. Når du opsætter Facebook Shop, fjernes alle produkter i et eksisterende Shop-afsnit og erstattes med dine Shopify-produkter.

Opsæt Facebook Shop i Facebook-kanalen

Fremgangsmåde:

1. Hvis du ikke allerede har Facebook-kanalen, skal du installere den nu.
  2. Vælg Facebook Shop som den første funktion, du vil opsætte. - Hvis du har installeret Facebook-kanalen, og du aktiverer en anden funktion under opsætningen, vil Facebook Shop-funktionen være tilgængelig på siden Oversigt i Facebook-kanalen.

• Hvis du tidligere har opsat shopping på Instagram, kan du aktivere Facebook Shop-funktionen uden at skulle tilføje yderligere oplysninger. Klik på Aktivér i afsnittet Facebook Shop på siden Oversigt i din Facebook-kanal.
    • Hvis du tidligere har opsat Facebook Marketing, skal du knytte en Facebook Handelsadministrator-konto til Facebook-kanalen for at kunne aktivere Facebook Shop. Klik på Start opsætning i afsnittet Facebook Shop på siden Oversigt i din Facebook-kanal.
  3. Tilknyt de påkrævede Facebook-aktiver.

4. Vælg eller spring over dine indstillinger for datadeling.

5. Acceptér Facebooks vilkår.

Der kan gå op til 48 timer, før Facebook har gennemgået dine produkter og godkendt din butik. Du får besked via mail og i din Shopify-administrator, når gennemgangen er slut.

Hvis din butik ikke godkendes, kan du kontakte Facebook for at få flere oplysninger. Alle Facebook-konti, Facebook-sider og produkter, der er tilknyttet Facebook Shop, skal godkendes af Facebook. Dine produkter i Facebook Shop vises først for kunder, når Facebooks gennemgang er afsluttet.

Hvis Facebook Shop ikke vises på din Facebook-side, skal du sikre dig, at der ikke er fejl på Facebook-kanalen i din Shopify-administrator. Din Facebook-side skal udgives og den skal bruge skabelonen Shopping. Du skal muligvis aktivere afsnittet Shop på Facebook.