Instagram

Bemærk: Instagram-salgskanalen kan ikke længere installeres via Shopify App Store. Butikker, der allerede har installeret Instagram-salgskanalen, kan stadig bruge den. Nu kan du sælge på Facebook og bruge funktionen betaling på Instagram med den nye Facebook-salgskanal.

Sælg dine produkter på Instagram ved at tagge dem, når de vises i dine Instagram-opslag og historier. Kunder, som finder dine taggede produkter på Instagram, kan trykke på et link for at se og købe et produkt i din webshop.

Hvis du vil bruge Instagram-salgskanalen, skal du befinde dig i et land, der understøttes af Instagram.

Bemærk: Butikker, der har konfigureret produkttagging via Instagram-kanalen før den 19. maj 2020, har nu adgang til Facebook-forretninger.