Shopping på Instagram

Du kan sælge dine produkter på Instagram ved hjælp af funktionen til shopping på Instagram, som findes i Facebook-kanalen. Shopping på Instagram opretter en butik på din Instagram-profil og giver dig mulighed for at tagge produkter i dine opslag og historier. Dine kunder kan vælge Se butik på din Instagram-profil for at se alle dine produkter på Instagram. Dine kunder kan også klikke på opslag for at se et tagget produkt og derefter vælge Se på website for at foretage et køb i din webshop.

Hvis en kunde klikker på et produkt, der er angivet på Instagram, for at se det og foretage et køb, angives ordren som henvist af Instagram.

Hvis du vil bruge funktionen til shopping på Instagram, skal du befinde dig i et land eller område, der understøttes af Instagram, og dine produkter skal opfylde produktkravene for salg på Facebook-kanalen.