Krav til shopping på Instagram

Bemærk: Hvis du vil bruge shopping på Instagram, skal du befinde dig i et land, der understøttes af Instagram.

Hvis du vil bruge shopping på Instagram, skal du overholde følgende krav:

Produktkrav

Produkter, der sælges på Instagram, skal følge Facebooks handelspolitikker.

Konvertér en Instagram-profil til en virksomhedsprofil

Fremgangsmåde:

1. Åbn din profil ved hjælp af Instagram, og gå derefter til dine indstillinger.
  2. Tryk på Skift til virksomhedsprofil, og følg trinnene for at knytte Instagram til din Facebook-virksomhedsside. Sørg for, at du opretter forbindelse til den Facebook-side, som du har føjet til Shopify.

Få mere at vide om, hvordan du konverterer en Instagram-profil til en virksomhedsprofil i Facebooks hjælp.

Konfigurer Facebook Shop

Inden du konfigurerer salgskanalen til shopping på Instagram, skal du sørge for, at du har en Facebook Shop-side, og at du har føjet produkter til dit Facebook-katalog. Hvis du ikke allerede har solgt på Facebook, kan du konfigurere Facebook Shop og gøre produkter tilgængelige, så kanalen kan oprette et Facebook-produktkatalog. Hvis du har udgivet produkter på Facebook ved hjælp af Facebook Shop, opfylder du dette krav.

Bemærk: Det er kun påkrævet at konfigurere Facebook Shop, hvis du konfigurerer den gamle Instagram-kanal. Hvis du bruger den nye Facebook-salgskanal, behøver du ikke, at konfigurere Facebook Shop for at konfigurere shopping på Instagram.