Tilføjelse af Messenger

Messenger-kanalen giver dig mulighed for at knytte Messenger til Facebook til Shopify Inbox. Når du har aktiveret Messenger-kanalen, kan du sende og modtage beskeder fra Messenger i indbakken. Inden du tilføjer Messenger-kanalen, skal du sørge for, at du har en Facebook-virksomhedsside, og at du har installeret Shopify Inbox.

Installer Shopify Inbox

Før du føjer Messenger til Facebook-kanalen, skal du installere Shopify Inbox. Shopify Inbox giver dig mulighed for at dele produkter og rabatter og administrere samtaler med kunder.

Fremgangsmåde:

1. Installer Shopify Inbox på en af følgende mobilenheder:

2. Åbn Shopify Inbox, og log ind på din Shopify-konto.

Få mere at vide om opsætning af Shopify Inbox under Opsætning af Shopify Inbox.

Tilføj Messenger-kanalen

Med Messenger-kanalen kan du knytte Messenger til Facebook og Messenger til Instagram til Shopify Inbox. Når du har installeret og opsat Messenger-kanalen, kan du sende og modtage beskeder fra Messenger i indbakken.

Få mere at vide om, hvordan du konfigurerer Messenger-kanalen under Konfiguration af Messenger-kanalen.