Facebook Messenger

Du kan kommunikere med dine kunder via Facebook Messenger i Facebook-kanalen. Messenger opretter forbindelse til Shopify Ping, så du kan sende og modtage alle dine beskeder på ét sted. Kunder kan sende beskeder til dig fra din Facebook-virksomhedsside ved hjælp af knappen Send os en besked.

Messenger giver dig mulighed for at modtage beskeder og kommunikere med kunder via Facebook Messenger ved hjælp af Shopify Ping. Før du tilføjer Messenger, skal du sørge for, at du har en Facebook-virksomhedsside.

Brug Shopify Ping til at få adgang til dine kundebeskeder på ét samlet sted.