Tilføjelse af Messenger

Facebook Messenger-funktionen i Facebook-kanalen giver dig mulighed for at knytte Facebook Messenger til Shopify Inbox. Når du aktiverer Messenger-funktionen i Facebook-kanalen, kan du sende og modtage beskeder fra Facebook Messenger i Inbox. Før du tilføjer Messenger, skal du sørge for, at du har en Facebook-virksomhedsside.

Brug Shopify Inbox til at få adgang til dine kundebeskeder på ét samlet sted.

Installer Shopify Inbox

Før du føjer Messenger til Facebook-kanalen, skal du installere Shopify Inbox. Shopify Inbox giver dig mulighed for at dele produkter og rabatter og administrere samtaler med kunder.

Fremgangsmåde:

1. Installer Shopify Inbox på en af følgende mobilenheder: - iPhone

2. Åbn Shopify Inbox, og log ind på din Shopify-konto.

Få mere at vide om opsætning af Shopify Inbox under Opsætning af Shopify Inbox.

Føj Messenger til Facebook-kanalen

Messenger kan til enhver tid tilføjes fra siden Oversigt i Facebook-kanalen. Hvis Facebook Shop, Instagram Shopping eller Facebook Marketing allerede er opsat i din butiks-kanal, er nogle trin muligvis allerede gennemført.

Inden du føjer Messenger til Facebook-kanalen, skal du sørge for, at du har opsat Facebook-kanalen, og at knappen Send os en besked findes på din Facebook-side. Du kan få mere at vide om, hvordan du tilføjer knappen Send os en besked under Hvordan tilføjer jeg en handlingsknap på min Facebook-side?.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Facebook > Oversigt i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Opsæt for at starte i afsnittet Messenger.
  3. Klik på Bekræft for at godkende, at Shopify Inbox arbejder sammen med Messenger.
  4. Klik på Gå til Facebook for at opsætte din Messenger-knap. Din virksomheds Facebook-side skal have knappen Send os en besked, for at du kan gennemføre dette trin.
  5. Klik på Gå til Shopify Inbox for at logge ind på Shopify Inbox og færdiggøre opsætningen af Messenger.
  6. Klik på Afslut på siden Opsæt Facebook Messenger.

Når en kunde sender beskeder til dig på Facebook Messenger, kan du nu svare ved hjælp af Shopify Inbox.