Migrer til den nye Facebook-salgskanal

Fra og med den 28. maj 2022 administreres Facebook-salgskanalen af Meta. Dette betyder, at Facebook-salgskanalen migrerer til en ny appoplevelse. Denne opdatering er automatisk. Du får besked i Facebook-salgskanalen, når kanalen er blevet opdateret. Når din Facebook-salgskanal er blevet opdateret, kan du kontakte Meta for at få hjælp eller Shopify for at få hjælp

Facebooks delingsniveauer for data er de samme som for den tidligere appoplevelse. Du kan fortsat vælge, hvordan data skal indsamles og deles mellem din webshop og Facebook.

Servicevilkårene for brug af Facebook-salgskanalen ændres ikke. Få mere at vide under Facebooks handelsvilkår og -politikker.

Facebook-annoncer

Hvis du kører Facebook-annoncekampagner i øjeblikket, vil de forblive aktive, og du kan fortsætte overvågningen af kampagneresultaterne fra Shopify-administratoren.

Når salgskanalen er blevet opdateret, kan du ikke redigere aktive kampagner eller oprette nye kampagner fra Shopify-administratoren. Du skal i stedet bruge Facebooks annonceadministrator til at oprette og administrere nye markedsføringsaktiviteter for Facebook og Instagram.

Knyt Messenger og Instagram Direct til Shopify Inbox

Under migreringen installeres den nye Messenger-app i Shopify-administratoren for at knytte Messenger og Instagram Direct til Shopify Inbox. Messenger knytter automatisk Messenger og Instagram Direct til Shopify Inbox.

Frameld opdateringen af Facebook-salgskanalen

Hvis du ikke ønsker at deltage i opdateringen af Facebook-salgskanalen, skal du afinstallere Facebook-salgskanalen i Shopify-administratoren.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Salgskanaler i Shopify-administratoren.

2. Klik på Fjern ud for Facebook.

3. Bekræft, at du vil fjerne kanalen, og klik derefter på Fjern Facebook i vinduet Fjern Facebook.

48 timer efter afinstallationen af kanalen, vil der blive sendt en anmodning til Facebook om at slette dine kunders personlige oplysninger fra denne salgskanal.