Shopify Payments på Facebook og Instagram fra Meta

Betaling på Facebook og Instagram bruger nu Shopify Payments. Du kan nu administrere ordrer, skatter og udbetalinger i din Shopify-administrator.

Ordrer, der afgives via Facebook og Instagram fra Meta, er underlagt Facebooks program for købsbeskyttelse.

Hvis du vil bruge betaling på Facebook og Instagram, skal du bruge Shopify Payments eller Shop Pay til gateways fra tredjeparter.Meta kan kræve, at du også aktiverer PayPal.

Betalinger for ordrer, der afgives ved hjælp af betaling på Facebook og Instagram, administreres i Shopify-administrator.

Shopify Payments

Betaling på Facebook og Instagram er drevet af Shopify Payments. Hvis du bruger Shopify Payments kan du holde alle dine betalingsprocesser samlet på ét sted. Shopify Payments fjerner besværet med at skulle opsætte en tredjepartsudbyder af betalingstjenester eller en shopejerkonto og indtaste legitimationsoplysningerne i Shopify.

Hvis din butik har aktiveret Shopify Payments, vil du modtage betalinger via Shopify-udbetalinger, når en kunde betaler ved hjælp af betalingsprocessen på Facebook og Instagram.

Du kan få flere oplysninger om Shopify Payments under Shopify Payments.

Shop Pay til gateways fra tredjeparter

Hvis du ikke har aktiveret Shopify Payments og i stedet bruger en anden betalingsudbyder, kan du aktivere Shop Pay til gateways fra tredjeparter. Shop Pay til gateways fra tredjeparter aktiverer Shop Pay som en metode til hurtigere betaling i din webshop, Facebook og Instagram.

Hvis din webshop ligger i USA og opfylder kravene for Shopify Payments, kan du aktivere Shop Pay til din gateway fra tredjepart.

Når Shop Pay til gateways fra tredjeparter aktiveres i din butik, vil du modtage betalinger via Shopify-udbetalinger, når en kunde betaler ved hjælp af betalingsprocessen på Facebook og Instagram.

Få mere at vide om, hvordan du kan aktivere Shop Pay til gateways fra tredjeparter.

Ordrebehandling

Når der afgives en ordre på Facebook og Instagram, sættes ordren på pause. Ordren får statussen Sat på pause i Shopify-administrator. Denne pause sker af hensyn til Facebooks betalingsautorisation samt svindelanalyse. Du kan ikke klargøre ordren, før ordren frigives. Ordren frigives normalt inden for 5 minutter, men der kan gå op til 24 timer.

Du skal tilføje sporingsoplysninger, hvis du vil bruge Facebook og Instagram fra Meta. Dette er et krav. Du kan føje sporingsoplysninger til en ordre, når du markerer den som klargjort. Når du har angivet sporingsoplysningerne og klikket på Klargør varer, gennemgår Facebook købet, før betalingen registreres.

Når betalingen er registreret, ændres ordrestatussen til Klargjort.

Rabatter

De fleste rabatter, der oprettes i Shopify-administrator og gøres tilgængelige i Facebook-salgskanalen, synkroniseres automatisk med Facebook. Følgende rabatter synkroniseres ikke med Facebook:

• Rabatter med gratis levering
  • Rabatter, der har kriterier for brugermålretning.

Når rabatterne i din Shopify-administrator synkroniseres med Facebook, arkiveres eventuelle rabatter, du har oprettet i din Facebook Handelsadministrator. Du kan besøge fanen Tilbud i din Handelsadministrator for at se historiske data om dine kampagner og for at få indblik i dine kampagneresultater, så du kan træffe beslutninger om produktpromovering for dine rabatter.

Produkter

Betaling på Facebook og Instagram understøtter ikke produktpriser inklusive skatter. Hvis du inkluderer skatter i dine produktpriser, skal du fjerne markeringen af denne indstilling i dine Skatteindstillinger.

Produkterne skal også godkendes af Facebook, og de må ikke være begrænsede produkter som beskrevet i Facebooks handelspolitikker.

Levering

Alle dine leveringsprofiler og indstillinger for levering synkroniseres til Facebook fra din Shopify-administrator. Sørg for, at dine indstillinger for levering er opdaterede og korrekte i din Shopify-administrator.

Når indstillingerne for levering i Shopify-administrator synkroniseres med Facebook, arkiveres eventuelle leveringsprofiler, du har oprettet i din Facebook Handelsadministrator.

Udbetaling:

Du administrerer alle dine betalingsoplysninger i Shopify-administrator. Udbetalinger for ordrer, der er afgivet ved hjælp af betaling på Facebook og Instagram, udbetales via Shopify. Du kan få adgang til disse ordrer i din Shopify-administrator.

Du kan få flere oplysninger om udbetalinger og betalingsperioder under Få betaling med Shopify Payments.

PayPal

Hvis du aktiverer PayPal i Facebook og Instagram fra Meta, kan du acceptere betalinger for ordrer, der angives ved hjælp af betalingsprocessen på Facebook og Instagram. PayPal giver mulighed for betaling via kreditkort, bankkonti, køberkredit eller PayPal-kontosaldi.

Hvis din butik har aktiveret PayPal, og en kunde bruger PayPal til at betale på Facebook og Instagram, vil du modtage disse betalinger via PayPal.

Hvis du ikke har brugt PayPal før, kan dine betalinger blive sat midlertidigt på pause. Få mere at vide i PayPals hjælp.

Få mere at vide om PayPal.