Instagram-kanal

Bemærk: Hvis du vil bruge Instagram-kanalen, skal du befinde dig i et land, der understøttes af Instagram.

Sælg dine produkter på Instagram ved at tagge dem, når de vises i dine Instagram-opslag og historier. Kunder, som finder dine taggede produkter på Instagram, kan trykke på et link for at se og købe et produkt i din webshop.

Bemærk: Butikker, der har konfigureret produkttagging via Instagram-kanalen før den 19. maj 2020, har nu adgang til Facebook Shops.