Krav til Instagram-kanalen

Bemærk: Hvis du vil bruge Instagram-kanalen, skal du befinde dig i et land, der understøttes af Instagram.

Du skal opfylde følgende krav, hvis du vil bruge Instagram-kanalen:

Produktkrav

Produkter, der sælges på Instagram, skal følge Facebooks handelspolitikker.

Konfigurer Facebook Shop

Inden du begynder at konfigurere Instagram-kanalen, skal du sørge for, at du har en Facebook Shop-side, og at du har føjet produkter til dit Facebook-katalog. Hvis du ikke allerede har solgt på Facebook, kan du konfigurere Facebook Shop og gøre produkter tilgængelige, så kanalen kan oprette et Facebook-produktkatalog. Hvis du har udgivet produkter på Facebook ved hjælp af Facebook Shop, opfylder du dette krav.

Konvertér en Instagram-profil til en virksomhedsprofil

Fremgangsmåde:

1. Åbn din profil ved hjælp af Instagram, og gå derefter til dine indstillinger.
  2. Tryk på Skift til virksomhedsprofil, og følg trinnene for at knytte Instagram til din Facebook-virksomhedsside. Sørg for, at du opretter forbindelse til den Facebook-side, som du har føjet til Shopify.

Få mere at vide om, hvordan du konverterer en Instagram-profil til en virksomhedsprofil i Facebooks hjælp.