Import af kunder

Du kan bruge CSV-skabelonen Kunder til at importere en liste over kunder samt deres prislistetags i din Shopify-administrator. Efter importen kan du invitere dem til at oprette deres engrosforretningskonti på siden Kunder i engrossalg.

Det er hurtigere at føje tags til dine kunder i CSV-filen, før du importerer, end bagefter. Hvis du f.eks. kender prislistetagget, som du vil knytte til disse kunder, skal du føje dette tag til dine kunder i CSV-filen.

Importér engroskunder

Sådan importeres engroskunder:

1. Brug CSV-skabelonen Kunder til at oprette en CSV-fil til at importere engroskunder med. Sørg for, at du føjer de tags , der er knyttet til dine prislister, til disse kunder. Se Sådan importerer og eksporterer du kundelister.
  2. På siden Kunder i din Shopify-administrator klikker du på Importér kunder og følger instruktionerne for at importere kunderne. Se Import og eksport af kunder.
  3. Åbn siden Kunder i engrossalgskanalen, og kontrollér, at de nye importerede kunder vises i tabellen.
  4. Hvis du vil have disse kunder til at logge ind i din engrosforretning og selv oprettet ordrer, skal du invitere dem. Vælg kunderne i tabellen, og klik derefter på Massehandling > Send invitation.