Salg på Handshake-markedsplads for engrossalg

Handshake er en gratis markedsplads for godkendte Shopify-shopejere, der sælger engros. Du kan sende en ansøgning om at vise din virksomhed og dine engrosprodukter på Handshake, så forhandlere kan se og købe produkter fra dig. Du kan tilpasse udseendet af din profil, tilføje oplysninger om din virksomhed, angive engrospriser, tilføje en minimumværdi for ordrer og behandle dine Handshake-ordrer i din Shopify-administrator med Handshake. Handshake er udviklet af Shopify.

Forhandlere kan finde din profil og dine produkter på Handshakes website. Registrerede forhandlere kan afgive en ordre fra din virksomhed eller kontakte dig direkte, hvis de har brug for flere oplysninger. Når du modtager en Handshake-ordre, kan du behandle den i din Shopify-administrator.

Send ansøgning til Handshake

Handshake er kun tilgængeligt for virksomheder i USA, som ejer deres brand og sælger deres egne produkter. Der er ingen gebyrer for at have en profil eller lave salgsopslag for produkter på Handshake. Du kan se de specifikke oplysninger om Handshakes krav på Handshakes side med ofte stillede spørgsmål.

Hvis du er leverandør og gerne vil sende en ansøgning til Handshake, skal du udfylde ansøgningsformularen for leverandører på Handshake.com. Handshake-teamet gennemgår din ansøgning og kontrollerer din butik inden for 10-14 arbejdsdage. Du modtager en meddelelse om, hvorvidt din ansøgning er blevet godkendt, når teamet har gennemgået din butik.

Installer Handshake

Handshake er en salgskanal, som er udviklet af Shopify. Få mere at vide om salgskanaler.

Hvis din ansøgning som leverandør bliver godkendt, vil du modtage en mail med et unikt link til installation af Handshake i din Shopify-administrator. Klik på Tilføj Handshake-salgskanalen i mailen for at installere Handshake-salgskanalen i din Shopify-administrator. Hvis du ikke har modtaget et svar på din ansøgning inden for 14 arbejdsdage, skal du kontakte Handshake-temaet på suppliers@handshake.com.

Du skal foretage følgende indstillinger i din Shopify-administrator for at få adgang til Handshake-salgskanalen:

• Din butiksvaluta skal være indstillet til USD.
  • Din butiks lokation skal være "USA".