Salg på Handshake

Bemærk: I efteråret 2020 ændres Handshake fra et register til en rigtig markedsplads, hvor forhandlere og leverandører kan administrere deres ordrer og behandle betalinger direkte via Handshake.

Handshake er et gratis register med godkendte Shopify-shopejere, der sælger engros. Du kan anmode om at få vist din virksomhed og dine engrosprodukter i Handshake-registeret, hvor forhandlere kan gennemse dem. Du kan angive engrospriser, tilpasse udseendet af din profil og tilføje en beskrivelse af din virksomhed.

Produktside i Handshake-salgskanalen

Når en forhandler ønsker at bestille dine produkter, kan han eller hun kontakte dig via de oplysninger, som du føjer til Handshake.

Når du og forhandleren er enige om betingelserne for ordren, kan du oprette en ordrekladde i din Shopify-administrator for at sende en faktura til forhandleren og behandle betalingen af den.

Krav og overvejelser

Handshake er kun tilgængeligt for virksomheder i USA, som ejer deres brand og sælger deres egne produkter. Der er ingen gebyrer for at have en profil eller lave salgsopslag for produkter på Handshake. Du kan se de specifikke oplysninger om Handshakes krav på Handshakes side med ofte stillede spørgsmål.

Installer Handshake

Hvis du vil installere Handshake i din Shopify-butik, skal du udfylde leverandøransøgningsformularen på handshake.com og få den godkendt af Handshake-teamet. Hvis din ansøgningsformular bliver godkendt, sendes der automatisk en e-mail til dig med et unikt link, som du kan bruge til at installere Handshake-salgskanalen i din Shopify-administrator.

Hvis du vil installere Handshake, skal din butiks valuta være indstillet til USD og din lokation være indstillet til USA i de generelle indstillinger for din Shopify-administrator. Hvis du ikke har disse indstillinger, vil du se en fejlmeddelelse i din Handshake-salgskanal.