Sådan ansøger du om at sælge på Handshake

Handshake er en markedsplads for engrossalg, der på nuværende tidspunkt kun er tilgængelig for virksomheder i USA. Hvis du vil sælge på Handshake-markedspladsen, skal du opfylde de krav, der er fastsat af Handshake-teamet, og indsende en ansøgningsformular for leverandører. Der er på nuværende tidspunkt ikke nogen gebyrer i forbindelse med oprettelse af din leverandørprofil og salgsopslag for dine produkter på Handshake-markedspladsen.

Krav i forbindelse med salg på Handshake

Din virksomhed skal opfylde følgende krav for at kunne sælge på Handshake-markedspladsen:

Send ansøgning til Handshake

Hvis du vil sende en ansøgning om at sælge på Handshake-markedspladsen, skal du indsende en ansøgningsformular for leverandører på Handshake.com. Handshake-teamet gennemgår din ansøgning og kontrollerer din butik inden for 10-14 arbejdsdage. Du modtager en mail om, hvorvidt din ansøgning er blevet godkendt, når teamet har gennemgået din butik.

Installer Handshake

Hvis din ansøgning som leverandør bliver godkendt, vil du modtage en mail med et unikt link til at installere Handshake-salgskanalen i din Shopify-administrator. Klik på Tilføj Handshake-salgskanalen i mailen for at installere Handshake-salgskanalen i din Shopify-administrator.

Du kan bruge Handshake-salgskanalen til at oprette en leverandørprofil og salgsopslag for dine engrosprodukter på Handshake-markedspladsen. Hvis du vil bruge Handshake-salgskanalen, skal din butik ligge i USA og have USD som standardvaluta. Få mere at vide om opsætning af en Handshake-leverandørprofil under Tjekliste til opsætning af leverandørprofil.

Hvis du ikke har modtaget et svar på din ansøgning inden for 14 arbejdsdage, skal du kontakte Handshake-temaet på help@handshake.com.