Markedsføring af din engrosforretning på Handshake

Når du har konfigureret og udgivet din Handshake-leverandørprofil, kan du begynde at markedsføre din Handshake-leverandørprofil og dine engrosprodukter over for forhandlere.

Du kan begynde at dele en direkte webadresse til din Handshake-leverandørprofil på sociale medier eller i dine markedsføringskampagner. Hvis du har en webshop, kan du tilføje knappen Shop Wholesale på alle sider i din webshop. Du kan også bruge Handshakes skabeloner til sociale medier, når du skal markedsføre og promovere dine engrosprodukter på Handshake.

Download skabelonerne til sociale medier

Du kan downloade skabeloner til sociale medier med Handshakes branding. Du kan redigere og bruge disse skabeloner i dine markedsføringskampagner på sociale medier. Skabelonerne til sociale medier kan downloades som PNG-filer og redigeres ved hjælp af billedredigeringssoftware fra tredjepart.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Handshake > Markedsføring i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Downloading i afsnittet med skabeloner til sociale medier for at blive videresendt til et delt Google Drev.
  3. Vælg et skabelonformat, og gå til den tilsvarende mappe. Hvis du f.eks. vil bruge skabelonen i en historie på Instagram eller Facebook, skal du gå til mappen IG/FB story format.
  4. Højreklik på en skabelon, du vil downloade, og klik derefter på Download.
  5. Rediger skabelonen på din computer ved hjælp af billedredigeringssoftware fra tredjepart, og upload den derefter til dine sociale medier.

Tilføj knappen Shop Wholesale i din webshop

Du kan tilføje knappen Shop Wholesale på en hvilken som helst side i din webshop. Denne knap kan være nyttig for at gøre dine kunder opmærksomme på dine engrosproduktlister og dirigere dem fra din webshop til din Handshake-leverandørprofil. Hvis du har problemer med at konfigurere knappen Shop Wholesale, kan du kontakte Handshake-teamet på help@handshake.com.

Føj en Shop Wholesale-knap til en side

Tilføj knappen Shop Wholesale på en side i din butik, som f.eks. siden Om os, eller en dedikeret engrossalgsside.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Handshake > Markedsføring i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Kopiér kode.
  3. Gå til Webshop > Side.
  4. Klik på den side, du vil tilføje knappen på, og klik derefter på <> for at vise HTML-koden.
  5. Indsæt koden der, hvor du vil have vist knappen, og klik derefter på Gem.

Klik på Se side for at se knappen Shop Wholesale live på din side.

Føj en Shop Wholesale-knap til et produkt eller en kollektion

Hvis du vil give forhandlere besked om engrossalgsmuligheder for et bestemt produkt eller vise dine engrossalgsmuligheder i en kollektion, skal du tilføje knappen Shop Wholesale på en produkt- eller kollektionsside.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Handshake > Markedsføring i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Kopiér kode.
  3. Klik på Produkter > Alle produkter eller Produkter > Kollektioner.
  4. Klik på det produkt eller den kollektion, du vil føje knappen til, og klik derefter på <> for at vise HTML-koden.
  5. Indsæt koden der, hvor du vil have vist knappen, og klik derefter på Gem.

Klik på Se eller Forhåndsvisning for at få vist knappen Shop Wholesale live på din produkt- eller kollektionsside.

Tilføj knappen Shop Wholesale i din butiks sidehoved

Fremgangsmåde:

1. Gå til Handshake > Markedsføring i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Kopiér kode.
  3. Gå til Webshop > Temaer.
  4. Klik på Handlinger, og klik derefter på Rediger kode.
  5. Klik på Afsnit, og klik derefter på header.liquid.
  6. Find </header>, indsæt koden over det, og klik derefter på Gem.

Klik på Forhåndsvisning for at se knappen Shop Wholesale live i din butiks sidehoved.

Tilføj knappen Shop Wholesale i din butiks sidefod

Fremgangsmåde:

1. Gå til Handshake > Markedsføring i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Kopiér kode.
  3. Gå til Webshop > Temaer.
  4. Klik på Handlinger, og klik derefter på Rediger kode.
  5. Klik på Afsnit, og klik derefter på footer.liquid.
  6. Find </footer>, og find derefter </div> over det. Indsæt koden over </div>, og klik derefter på Gem.

Klik på Forhåndsvisning for at se knappen Shop Wholesale live i din butiks sidefod.