Markedsføring i Handshake

Når du har konfigureret og udgiver din profil i Handshake, er du klar til at begynde at markedsføre dine engroskollektioner over for forhandlere.

Du kan tilføje knappen Køb engros på alle sider i din webshop, så forhandlere bliver opmærksomme på dine engrosprodukter i Handshake. Få mere at vide om support til temaer, eller kontakt Shopify Support, hvis du har spørgsmål om tilføjelse af knappen Køb engros.

Du kan også læse Markedsføring og reklame for at få mere at vide om andre metoder til at markedsføre dine engrosprodukter i Handshake.

Føj en Køb engros-knap til en side

Tilføj knappen Køb engros på en side i din butik, som f.eks. siden Om os, eller en dedikeret engrossalgsside.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Handshake > Markedsføring i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Kopiér kode.
  3. Gå til Webshop > Side.
  4. Klik på den side, du vil tilføje knappen på, og klik derefter på <> for at vise HTML-koden.
  5. Indsæt koden der, hvor du vil have vist knappen, og klik derefter på Gem.

Klik på Se side for at se knappen Køb engros live på din side.

Føj en Køb engros-knap til et produkt eller en kollektion

Hvis du vil give forhandlere besked om engrossalgsmuligheder for et bestemt produkt eller vise dine engrossalgsmuligheder i en kollektion, skal du tilføje knappen Køb engros på en produkt- eller kollektionsside.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Handshake > Markedsføring i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Kopiér kode.
  3. Klik på Produkter > Alle produkter eller Produkter > Kollektioner.
  4. Klik på det produkt eller den kollektion, du vil føje knappen til, og klik derefter på <> for at vise HTML-koden.
  5. Indsæt koden der, hvor du vil have vist knappen, og klik derefter på Gem.

Klik på Se eller Forhåndsvisning for at få vist knappen Køb engros live på din produkt- eller kollektionsside.

Tilføj knappen Køb engros på din butiks startside

Hvis du vil have, at alle besøgende i din butik skal gøres opmærksomme på dine engrosprodukter i Handshake, skal du tilføje knappen Køb engros på din butiks startside.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Handshake > Markedsføring i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Kopiér kode.
  3. Gå til Webshop > Temaer.
  4. Klik på Handlinger, og klik derefter på Rediger kode.
  5. Klik på Skabeloner, og klik derefter på index.liquid.
  6. Find {{ content_for_index }}, indsæt koden over det, og klik derefter på Gem.

Klik på Forhåndsvisning for at se knappen Køb engros live i dit butikslayout.

Tilføj knappen Køb engros i din butiks sidehoved

Fremgangsmåde:

1. Gå til Handshake > Markedsføring i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Kopiér kode.
  3. Gå til Webshop > Temaer.
  4. Klik på Handlinger, og klik derefter på Rediger kode.
  5. Klik på Afsnit, og klik derefter på header.liquid.
  6. Find </header>, indsæt koden over det, og klik derefter på Gem.

Klik på Forhåndsvisning for at se knappen Køb engros live i din butiks sidehoved.

Tilføj knappen Køb engros i din butiks sidefod

Fremgangsmåde:

1. Gå til Handshake > Markedsføring i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Kopiér kode.
  3. Gå til Webshop > Temaer.
  4. Klik på Handlinger, og klik derefter på Rediger kode.
  5. Klik på Afsnit, og klik derefter på footer.liquid.
  6. Find </footer>, og find derefter </div> over det. Indsæt koden over </div>, og klik derefter på Gem.

Klik på Forhåndsvisning for at se knappen Køb engros live i din butiks sidefod.