Markedsføring af din engrosforretning på Handshake

Når du har konfigureret og udgivet din Handshake-leverandørprofil, kan du begynde at markedsføre din Handshake-leverandørprofil og dine engrosprodukter over for forhandlere.

Du kan begynde at dele en direkte webadresse til din Handshake-leverandørprofil på sociale medier eller i dine markedsføringskampagner. Hvis du har en webshop, kan du tilføje knappen Knappen Køb engros på alle sider i din webshop. Du kan også læse om andre måder at markedsføre dine engrosprodukter på i Handshake i Markedsføring og reklame.

Tilføj knappen Køb engros i din webshop

Du kan tilføje knappen Køb engros på en hvilken som helst side i din webshop. Denne knap kan være nyttig for at gøre dine kunder opmærksomme på dine engrosproduktlister og dirigere dem fra din webshop til din Handshake-leverandørprofil. Hvis du har problemer med at konfigurere knappen Køb engros, kan du kontakte Handshake-teamet på help@handshake.com.

Føj en Køb engros-knap til en side

Tilføj knappen Køb engros på en side i din butik, som f.eks. siden Om os, eller en dedikeret engrossalgsside.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Handshake > Markedsføring i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Kopiér kode.
  3. Gå til Webshop > Side.
  4. Klik på den side, du vil tilføje knappen på, og klik derefter på <> for at vise HTML-koden.
  5. Indsæt koden der, hvor du vil have vist knappen, og klik derefter på Gem.

Klik på Se side for at se knappen Køb engros live på din side.

Føj en Køb engros-knap til et produkt eller en kollektion

Hvis du vil give forhandlere besked om engrossalgsmuligheder for et bestemt produkt eller vise dine engrossalgsmuligheder i en kollektion, skal du tilføje knappen Køb engros på en produkt- eller kollektionsside.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Handshake > Markedsføring i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Kopiér kode.
  3. Klik på Produkter > Alle produkter eller Produkter > Kollektioner.
  4. Klik på det produkt eller den kollektion, du vil føje knappen til, og klik derefter på <> for at vise HTML-koden.
  5. Indsæt koden der, hvor du vil have vist knappen, og klik derefter på Gem.

Klik på Se eller Forhåndsvisning for at få vist knappen Køb engros live på din produkt- eller kollektionsside.

Tilføj knappen Køb engros i din butiks sidehoved

Fremgangsmåde:

1. Gå til Handshake > Markedsføring i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Kopiér kode.
  3. Gå til Webshop > Temaer.
  4. Klik på Handlinger, og klik derefter på Rediger kode.
  5. Klik på Afsnit, og klik derefter på header.liquid.
  6. Find </header>, indsæt koden over det, og klik derefter på Gem.

Klik på Forhåndsvisning for at se knappen Køb engros live i din butiks sidehoved.

Tilføj knappen Køb engros i din butiks sidefod

Fremgangsmåde:

1. Gå til Handshake > Markedsføring i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Kopiér kode.
  3. Gå til Webshop > Temaer.
  4. Klik på Handlinger, og klik derefter på Rediger kode.
  5. Klik på Afsnit, og klik derefter på footer.liquid.
  6. Find </footer>, og find derefter </div> over det. Indsæt koden over </div>, og klik derefter på Gem.

Klik på Forhåndsvisning for at se knappen Køb engros live i din butiks sidefod.