Promovering af din engrosforretning over for detailkunder

Når du har opsat din Handshake-leverandørprofil, kan du promovere din Handshake-leverandørprofil og dine engrosprodukter over for forhandlere.

Hvis du bruger salgskanalen Webshop, kan du tilføje en bestillingswidget eller -knap, som sender dine kunder fra din webshop til din leverandørprofil på Handshake-markedspladsen. Du kan f.eks. oprette en ny side såsom en dedikeret side til engrossalg, hvor du kan vise dette indhold, eller føje det til den eksisterende side i din webshop.

Du kan også bruge de Handshake-brandede skabeloner til sociale medier til promovering af dine produkter på sociale medier eller i dine markedsføringskampagner.

Bestillingswidget og -knap

Gennemgå følgende tabel for at få mere at vide om Handshakes bestillingswidget og -knap

Oversigt over Handshakes bestillingswidget og -knap
Bestillingswidget Knappen Bestil
Beskrivelse Det er en dynamisk komponent, der viser et Handshake-brandet billede med knappen Shop Wholesale. Denne knap fører kunder til din leverandørprofil på Handshake-markedspladsen. Det er knappen Shop Wholesale, som fører kunder til din leverandørprofil på Handshake-markedspladsen.
Installation Du kan føje din widget til webshoppens side uden at skulle redigere kode. Hvis du vil føje din widget til andre placeringer end en side, skal du redigere butikkens kode manuelt. Du kan tilføje knappen hvor som helst i din webshop, men du skal redigere butikkens kode manuelt.
Fordele Forhandlere, der afgiver førstegangsordrer ved hjælp af din bestillingswidget eller -knap, får gratis levering og 50 USD i rabat, når de køber for 200 USD eller mere.
Refusion Når du har klargjort ordren, vil du modtage en refusion fra Handshake, som dækker rabatten på 50 USD og op til 75 USD af leveringsgebyret. Dette gælder kun, hvis du bruger Shopify Payments.

Hvis du ønsker at tilpasse din bestillingswidget eller -knap, skal du redigere dens kode. Hvis du ikke føler dig tryg ved at kode, kan du overveje at ansætte en Shopify Expert. Få mere at vide om at ansætte Shopify-eksperter.

Opret en dedikeret side til engrossalg i din webshop

Hvis du opretter en side til engrossalg i din webshop, kan det være en god måde til at føre kunderne til din leverandørprofil på Handshake-markedspladsen. Du kan også promovere dine engrosprodukter ved at oprette en knap med en opfordring til handling ved hjælp af en bestillingsknap eller -widget og føje den nye side til engrossalg til en af menuerne i din butik.

Trin 1: Opret siden

Hvis du vil føje en dedikeret side til engrossalg til din butik, kan du enten oprette en ny side eller redigere en eksisterende side. Brug feltet Indhold på siden til at tilføje yderligere oplysninger om din engrosforretning, som ikke er omfattet i din bestillingswidget eller -knap.

Trin 2: Føj en bestillingswidget eller -knap til din side

Hvis du vil føre dine kunder til din Handshake-leverandørprofil og give førstegangskunder gratis levering og en rabat på 50 USD, skal du tilføje en bestillingswidget.

Hvis du vil tilføje en knap, der fører besøgende til din Handshake-butik uden at give en rabat eller gratis levering, skal du tilføje en bestillingsknap.

Trin 3: Føj siden til butikkens navigation

Hvis du vil have, at dine kunder skal kunne se din side til engrossalg i en af butikkens menuer, såsom hovedmenuen eller sidefodsmenuen, kan du føje siden til din butiks navigation.

Føj din bestillingswidget til din webshop

Du kan føje din bestillingswidget til en side i din webshop, såsom en dedikeret side til engrossalg, fra din Handshake-salgskanal. Du kan vise din widget på en én side ad gangen.

Hvis du vil føje din bestillingswidget til en produkt- eller kollektionsside, skal du manuelt kopiere og indsætte widget-koden på din webshop.

Føj din bestillingswidget til en side

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i din Shopify-administrator.

2. Klik på HandshakeApps- og salgskanalsiden.

3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Vækst.

5. Klik på Tilføj widget i afsnittet Bestillingswidget.

6. I afsnittet Widget-placering skal du vælge den side i din butik, hvor du vil vise din bestillingswidget.

7. Klik på og træk i knappen Træk på plads i afsnittet Widget-placering, og slip den hvor som helst på siden.

8. Klik på Gem.

Føj din bestillingswidget til en produkt- eller kollektionsside

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i din Shopify-administrator.

2. Klik på HandshakeApps- og salgskanalsiden.

3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Vækst.

5. Klik på Kopiér kode i afsnittet Bestillingswidget.

6. Gå til det produkt eller den kollektion, hvor du vil tilføje din widget:

• Du kan vælge et produkt ved at klikke på Produkter og derefter klikke på produktet.
    • Du kan vælge en kollektion ved at klikke på Produkter > Kollektioner og derefter klikke på kollektionen.
  7. Klik på knappen <> i afsnittet Beskrivelse for at vise HTML'en.

8. Indsæt koden der, hvor du vil have vist knappen, og klik derefter på Gem.

Tilføj knappen Bestil i din webshop

Du kan føje din bestillingswidget til en side eller til en produkt- eller kollektionsside. Du skal manuelt kopiere og indsætte knappens kode i din webshop. Du kan godt have bestillingsknappen på flere sider på samme tid.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i din Shopify-administrator.

2. Klik på HandshakeApps- og salgskanalsiden.

3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Vækst.

5. Klik på Kopiér kode i afsnittet Knappen Bestil.

6. Gå til den side eller den produkt- eller kollektionsside, hvor du vil tilføje knappen:

• Du kan vælge et produkt ved at klikke på Produkter og derefter klikke på produktet.
    • Du kan vælge en kollektion ved at klikke på Produkter > Kollektion og derefter klikke på den ønskede kollektion.
    • Du kan vælge en side ved at klikke på Webshop > Sider og derefter klikke på siden.
  7. Klik på <> for at vise HTML'en.

8. Indsæt koden der, hvor du vil have vist knappen, og klik derefter på Gem.

Download skabelonerne til sociale medier

Du kan downloade skabeloner til sociale medier med Handshakes branding. Du kan redigere og bruge disse skabeloner i dine markedsføringskampagner på sociale medier. Skabelonerne til sociale medier kan downloades som PNG-filer og redigeres ved hjælp af billedredigeringssoftware fra tredjepart.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i din Shopify-administrator.

2. Klik på HandshakeApps- og salgskanalsiden.

3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Vækst.

5. Klik på Downloading i afsnittet med skabeloner til sociale medier for at blive videresendt til et delt Google Drev.

6. Vælg et skabelonformat, og gå til den tilsvarende mappe. Hvis du f.eks. vil bruge skabelonen i en historie på Instagram eller Facebook, skal du gå til mappen IG/FB story format.

7. Højreklik på en skabelon, du vil downloade, og klik derefter på Download.

8. Rediger skabelonen på din computer ved hjælp af billedredigeringssoftware fra tredjepart, og upload den derefter til dine sociale medier.