Priser og administration af dine produkter

Hvis du vil udgive dine produkter på Handshake, skal du give hvert produkt en engrospris, antal varer pr. pakke og et minimumsbeløb for ordrer. Disse oplysninger vises ved siden af dine produkter, når forhandlerne ser og køber dine produkter på Handshake.

Du skal også angive en produktkategori for hvert produkt blandt de foruddefinerede kategorier i Handshake. Hvis du f.eks. sælger T-shirts til damer, skal du vælge Apparel & Footwear > Women's Apparel. Hvis du ønsker, at et enkelt produkt skal vises i to forskellige kategorier, skal du duplikere produktet i Shopify-administratoren og tildele alle kopier til forskellige produktkategorier i Handshake.

Tilføj engrospriser og produktoplysninger

Du kan angive produktpriser og -oplysninger enkeltvis eller samlet.

Angiv oplysninger enkeltvis

1. Gå til Handshake > Produkter i din Shopify-administrator.
  2. Vælg et produkt.
  3. Vælg den kategori, der passer bedst til produktet, i afsnittet Kategori.
  4. Valgfrit: Hvis du vil have, at alle produktvarianter har de samme prisoplysninger, skal du klikke på Anvend på alle varianter i afsnittet Priser.
  5. Indtast dine prisoplysninger for hver variant: - Engrospris – prisen pr. enhed, som en detailhandler skal betale, hvis vedkommende køber produktet Denne pris skal være lavere end din Detailpris.

• Detailpris – Den anbefalede pris for forhandlere, når de skal sælge produktet. Denne pris er som standard den pris, der er angivet for produktet i din Shopify-administrator.
    • Mindste ordre – Det mindste antal eksemplarer af varianten, som en forhandler skal købe pr. ordre.
    • Varer pr. pakke – Antallet af en variant i en enkelt pakke, som du vil sende til forhandleren. Hvis en pakke med en bestemt variant f.eks. indeholder 50 af denne variant, skal du angive 50.
  6. Klik på Gem.

Hvis du vil redigere detaljerne for et produkt, skal du gå til Produkter i din Shopify-administrator og derefter klikke på det produkt, du vil redigere. Hvis du vil have forskellige produktoplysninger for det samme produkt, skal du duplikere produktet i din Shopify-administrator og redigere oplysningerne i de individuelle versioner.

Angiv oplysninger samlet

Når du angiver priser og oplysninger samlet, gælder de for alle varianter af produkterne. Hvis du vil ændre prisen eller oplysningerne for en specifik variant, kan du få mere at vide under Angiv oplysninger enkeltvis.

Du kan ændre produktkategorier, produktpriser, varer pr. pakke og minimumsbeløb for ordrer, når du redigerer produkter samlet.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Handshake > Produkter i din Shopify-administrator.
  2. Vælg de produkter, du vil redigere, og klik derefter på Rediger.
  3. Valgfrit: Vælg den kategori, der passer bedst til produktet, i afsnittet Kategori.
  4. Valgfrit: Vælg, hvordan du vil angive produktpriser: - Hvis du vil angive en specifik pris, der gælder for alle produkter, f.eks. 10 USD, skal du vælge Fast engrospris og derefter angive prisen.

• Hvis du vil angive priserne til at være en procentvis rabat af hvert produkts oprindelige pris, f.eks. 15 % i rabat fra den oprindelige pris, skal du vælge Procentrabat og derefter angive procenten. Forestil dig f.eks., at du redigerer tre produkter med en pris henholdsvis på 50 USD, 75 USD og 100 USD. Hvis du angiver en procentrabat på 15 %, bliver engrosprisen for disse produkter henholdsvis 42,50 USD, 63,75 USD og 85 USD.
  5. Valgfrit: Tilføj yderligere oplysninger: - Varer pr. pakke – Antallet af varer, der er i en standardpakke for produktet.

• Minimumsordre – Det laveste antal varer en kunde kan bestille af ét produkt.
  6. Klik på Udført, og klik derefter på Gem.

Udgiv og annuller udgivelse af produkter

1. Gå til Handshake > Produkter i din Shopify-administrator.
  2. Klik på produktet.
  3. I afsnittet Status skal du vælge, om du vil udgive eller annullere udgivelse af produktet.
  4. Klik på Gem.

Følgende produktstatusser vises på siden Handshake > Produkter:

• Udgivet – produktet er live på Handshake-markedspladsen, og det er synligt for forhandlere.
  • Under behandling – produktet er klar til at blive udgivet, men du har endnu ikke udgivet din Handshake-leverandørprofil.
  • Ikke udgivet – produktet har ikke alle de nødvendige oplysninger udfyldt, eller også har du fjernet produktet fra Handshake.

Administrer produkttilgængelighed

Når du føjer Handshake-salgskanalen til din Shopify-butik, er alle dine produkter som standard indstillet til at være tilgængelige i Handshake. Hvis du vil ændre tilgængeligheden, kan du justere produktets tilgængelighed i din Shopify-administrator. Siden Produkter i Handshake giver dig et overblik over alle de produkter, du tilføjer, og her har du mulighed for at redigere produkter enkeltvist eller på samme tid.