Behandling af ordrer

Kunder kan afgive engrosordrer hos dig via Handshake. Ordrer, der er afgivet via Handshake, vises på siden Ordrer i din Shopify-administrator.

Krav og overvejelser

Læs følgende krav og overvejelser i forbindelse med brug af Handshake:

• Din butik skal være placeret i USA.
  • Din butiksvaluta skal være indstillet til USD.
  • Produkterne i din Handshake-engrossalgskanal skal have følgende: - engrospris

• produktkategori
    • antal for flerstykspakke
    • minimumsantal for ordrer
    • Hvis der er en detailpris, skal den være lavere end engrosprisen
  • Hvis du sporer lager for de produkter, du sælger via Handshake, i din Shopify-administrator, skal du have antallet til rådighed til at behandle en ordre, eller du skal aktivere Fortsæt med at sælge, når varen ikke er på lager i lagerindstillingerne for produktet.

• Leveringspriser, som er tilgængelige for ordrer i USA, er de leveringspriser, der er tilgængelige for dine kunder i Handshake-betalingsprocessen. Hvis du ikke har nogen leveringspriser for USA, kan kunderne ikke afgive ordrer via Handshake.

• Hvis en kunde skal kunne afgive en ordre via Handshake, skal en leveringspris matche deres ordreværdi i dine indstillinger for levering. Få mere at vide under Konfigurer levering.

• Betalinger skal foretages via en direkte betalingsudbyder ved hjælp af et kreditkort, hvilket betyder, at betalingsudbyderen skal være integreret i din Shopify-betalingsproces og ikke kan dirigere dine kunder til andre steder. Få mere at vide om direkte betalingsgateways under Direkte og eksterne udbydere af kreditkortbetaling.

• Der opkræves ikke skatter via Handshake-betalingsprocessen. Hvis du vil opkræve skatter, skal du redigere ordren, når den er afgivet, for at opkræve skattebeløbet via en separat faktura.

• Rabatter i din Shopify-administrator kan ikke bruges i Handshake-betalingsprocessen.

Søg efter dine ordrer, som er afgivet via Handshake

Ordrer, der er afgivet via Handshake, vises på siden Ordrer i din Shopify-administrator, men de har ikke et specifikt tag. Du kan filtrere din ordreliste, så den kun viser ordrer, der er afgivet via Handshake-salgskanalen.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Flere filtre > Salgskanal, og vælg derefter Handshake.

Redigering af en ordre, der er afgivet via Handshake

Du kan foretage følgende handlinger på ordrer:

• tilføj nye produkter
  • fjern produkter
  • Tilføje tilpassede gebyrer, f.eks. levering eller skatter

På grund af prisrabatterne i Handshake kan du ikke redigere antallet af et produkt direkte. Hvis du vil redigere antallet af et produkt, skal du først fjerne produktet og derefter føje det til ordren igen. Derefter kan du justere antallet og anvende rabatten. Få mere at vide om, hvordan du redigerer ordrer, under Redigering af ordrer.

Når du redigerer en ordre, der er afgivet via Handshake, sendes der en e-mail til dine kunder med oplysninger om den opdaterede ordre. E-mailen indeholder kun de aktuelle produkter i ordren, ikke produkter der er fjernet. E-mailen sendes via Handshake og er anderledes end andre e-mails i dine notifikationsindstillinger i Shopify. Standard-e-mailen vedrørende ændrede ordrer fra dine notifikationsindstillinger sendes ikke, så kunden modtager kun én e-mail.

Tilføj tilpassede gebyrer

Når en kunde afgiver en ordre, kan tilføje tilpassede gebyrer, som f.eks. levering eller skatter, som kunden skal godkende. Du kan kun føje tilpassede gebyrer til ordrer, der ikke er behandlet.

Opkræv tilpassede gebyrer

Der kan ikke opkræves yderligere skattebeløb i Handshake-betalingsprocessen. Hvis du vil opkræve skatter for dine ordrer via Handshake, kan du tilføje et tilpasset skattegebyr.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.
  2. Klik på ordren.
  3. Klik på Rediger.
  4. Klik på Tilføj tilpasset vare.
  5. I Varenavn skal du angive den type skat, du opkræver.
  6. I Pris skal du angive det beløb, der skal opkræves i skat.
  7. Sørg for, at Varen er skattepligtig og Varen kræver levering er fravalgt, og at Antal er indstillet til 1.
  8. Klik på Udført.
  9. Valgfrit: Tilføj andre tilpassede gebyrer, som f.eks. levering.
  10. Klik på Send faktura.

Opkræv tilpasset levering

Hvis du vil opkræve en anden leveringspris end den, der er opkrævet ved betaling, kan du opkræve et tilpasset beløb for levering, når kunden har afgivet sin ordre.

Hvis du planlægger at gøre dette på alle ordrer fra Handshake, skal du opdatere dine leveringsoplysninger i din Handshake-profil, så kunderne ved, at det, de bliver opkrævet for levering ved betaling, bliver justeret, når de har afgivet deres ordre. Få mere at vide om dine leveringspræferencer under Angiv dine leveringspræferencer.

Hvis kunden allerede har betalt en del af leveringsgebyret, skal du sørge for kun at opkræve differencen. Det kan f.eks. være, hvis en kunde opkræves en leveringspris på 20 USD ved betaling, men skal opkræves 30 USD. Når du tilføjer en tilpasset leveringspris, skal du sørge for, at du kun opkræver yderligere 10 USD og ikke hele beløbet på 30 USD.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.
  2. Klik på ordren.
  3. Klik på Rediger.
  4. Klik på Tilføj tilpasset vare.
  5. I Varenavn skal du angive et navn til leveringsgebyret.
  6. I Pris skal du angive det beløb, der skal opkræves for levering.
  7. Sørg for, at Varen er skattepligtig og Varen kræver levering er fravalgt, og at Antal er indstillet til 1.
  8. Klik på Udført.
  9. Valgfrit: Tilføj andre tilpassede gebyrer, som f.eks. skatter.
  10. Klik på Send faktura.

Behandling af en ordre, der er afgivet via Handshake

Du kan behandle ordrer, der er afgivet via Handshake, på siden Ordrer i din Shopify-administrator. Når du behandler en ordre, der er afgivet via Handshake, kommer den ordrebehandlings-e-mail, der sendes til kunden, fra Handshake, og den bruger ikke skabelonen fra dine notifikationsindstillinger. Den skabelon, som Handshake bruger, indeholder sporingsnumre og oplysninger om leveringsfirmaet.

Når du behandler en ordre, der er afgivet via Handshake, sendes der en ordrebekræftelses-e-mail til kunden. Det sker også, selvom du fravælger indstillingen Send leveringsoplysninger til din kunde nu.

Få mere at vide om, hvordan du behandler ordrer, under Behandling af dine egne ordrer.

Tilbagebetaling af en ordre, der er afgivet via Handshake

Du kan tilbagebetale ordrer, der er afgivet via Handshake, i din Shopify-administrator. Når en ordre, der er afgivet via Handshake tilbagebetales, kommer den e-mail vedrørende tilbagebetaling af ordren, som sendes til din kunde, fra Handshake, og den anvender ikke den skabelon, der er angivet i dine notifikationsindstillinger. Få mere at vide om tilbagebetaling af ordrer under Tilbagebetaling af en ordre.

Annullering af en ordre, der er angivet via Handshake

Du kan annullere ordrer, der er afgivet via Handshake, i din Shopify-administrator. Når en ordre, der er afgivet via Handshake, annulleres, kommer den e-mail vedrørende annullering af ordren, som sendes til din kunde, fra Handshake, og den anvender ikke den skabelon, der er angivet i dine notifikationsindstillinger. Få mere at vide om annullering af ordrer under Annullering af en ordre.