Udgiv din profil

Hvis du vil udgive din Handshake-leverandørprofil, skal du udføre følgende handlinger:

Når du har fuldført disse handlinger, kan du udgive din leverandørprofil via afsnittet Status i indstillingerne til din Handshake-profil.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Handshake > Profil i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Udgiv profil i afsnittet Status, og klik derefter på Udgiv.

Når du har udgivet din profil, kan du klikke på Vis profil for at se, hvordan den ser ud fra forhandlerens synsvinkel.

Du kan annullere udgivelsen af din profil når som helst ved at klikke på Annuller udgivelse af profil i afsnittet Status i indstillingerne til din Handshake-profil.