Konfiguration af leveringspriser med Handshake

Bemærk: I efteråret 2020 ændres Handshake fra et register til en rigtig markedsplads, hvor forhandlere og leverandører kan administrere deres ordrer og behandle betalinger direkte via Handshake.

Du skal muligvis justere dine aktuelle indstillinger for levering i Shopify for at gøre dig klar til den fulde lancering på Handshakes markedsplads. Betalingsprocessen i Handshake bruger indstillingerne for levering i din Shopify-administrator, så sørg for, at dine aktuelle indstillinger for levering og leveringspriser fungerer for dine engrosordrer.

Hvis dine aktuelle leveringspriser ikke fungerer for dine engrosordrer, kan du konfigurere din Shopify-butik til at vise forskellige leveringspriser for dine detail- og engroskunder ved hjælp af én af følgende metoder:

Konfigurer leveringspriser for engrossalg ved hjælp af betingende leveringspriser

Du kan konfigurere leveringspriser for engrossalg, der kun vises på ordrer over din minimumsværdi for ordrer ved engrossalg.

Denne metode virker bedst, hvis dine detailordrer ikke opnår værdien for din mindste engrosordre. For eksempel hvis den højeste ordreværdi for detailhandel er cirka 200 USD og den laveste ordreværdi for engrossalg er 300 USD. Hvis værdierne for dine detail- og engrosordrer overlapper, vises leveringspriserne for engrossalg ved betalingen – uanset om det er en engrosordre eller en detailordre.

Hvis du har gratis levering for detailværdier og har angivet deres maksimale ordreværdi til No limit, vil dette medføre, at dine engrosordrer får mulighed for at vælge gratis levering ved betaling. Hvis denne metode skal virke korrekt, skal du ændre den maksimale ordreværdi for dine detailværdier til et specifikt beløb.

Opret betingede priser

Fuldfør følgende trin for hver af dine leveringsprofiler.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i din Shopify-administrator.
    1. Klik på Administrer priser ud for din leveringsprofil. 3. Valgfrit: Rediger den maksimale ordreværdi for hver af dine indstillinger for gratis levering: 1. Klik på knappen ... > Rediger pris ud for gratis levering. 2. Angiv en værdi lige under din mindste ordreværdi for engrossalg i feltet Maksimumpris. Hvis din mindste ordreværdi for engrossalg f.eks. er 500 USD, kan du angive 499. 3. Klik på Udført. 4. Opret leveringspriser for engrossalg for alle leveringszoner: 1. Klik på Tilføj pris 2. Angiv et navn og en pris for leveringsprisen 3. Klik på Tilføj betingelser. 4. Klik på Baseret på ordrens pris. 5. Angiv betingelserne. Sørg for, at din Minimumspris svarer til din mindste ordreværdi for engrossalg eller mere. 5. Klik på Gem.

Eksempel på levering, der er konfigureret med betingende priser

Lad os f.eks. sige, at du har følgende leveringspriser for dine detailkunder:

Eksempel på leveringspriser for detailkunder
Interval for ordreværdi Leveringsgebyr
0,00-24,99 USD 5 USD
25,00-49,99 USD 7 USD
50,00-99,99 USD 10 USD
Over 100 USD Gratis levering

Lad os f.eks. sige, at den højeste ordre, du har modtaget fra dine detailkunder, er 250 USD og den mindste ordreværdi for engrossalg er angivet til 400 USD. Du kan i dette tilfælde justere dine leveringspriser til følgende:

Eksempler på leveringspriser for detail- og engroskunder
Interval for ordreværdi Leveringsgebyr Tilsigtet kundetype
0,00-24,99 USD 5 USD Detailkunder
25,00-49,00 USD 7 USD Detailkunder
50,00-99,99 USD 10 USD Detailkunder
100,00-399,99 USD Gratis levering Detailkunder
400,00-499,99 USD 40 USD Engroskunder
500,00-749,99 USD 50 USD Engroskunder
750,00-999,99 USD 75 USD Engroskunder
Over 1.000 USD Gratis levering Engroskunder

Angiv leveringspriser for engrossalg ved hjælp af leveringsprofiler

I stedet for at beholde det samme sæt leveringspriser for alle dine produkter og ændre de tilgængelige priser baseret på ordrens værdi, kan du angive specifikke leveringspriser for specifikke produkter ved hjælp af leveringsprofiler. På den måde får alle dine engrosprodukter ét regelsæt for levering, mens dine detailprodukter får et andet regelsæt for levering.

Hvis du ikke har særskilte produkter for detail- og engrosversionen af et produkt i din Shopify-administrator, skal du starte med at oprette produkter, der er specifikke for hver kategori. Du kan gøre dette ved at duplikere et produkt og derefter ændre oplysningerne for det duplikerede produkt til enten engrossalg eller detailhandel.

Når du har særskilte produkter for engrossalg og detailhandel, kan du oprette en ny leveringsprofil med dine engrosprodukter.

Angiv leveringspriser for engrossalg ved hjælp af en app

Nogle apps kan levere mere robuste leveringsløsninger og anvende dem på dine indstillinger for levering i din Shopify-administrator. Besøg Shopify App Store for at finde de apps, der er det bedste match for din virksomhed.