Sådan tilpasser du din Handshake-leverandørprofil

Forhandlere kan besøge din Handshake-leverandørprofil på Handshake-markedspladsen. Du kan tilpasse din profil ved at tilføje dit loge, et billede til sidehovedet og dine virksomhedsoplysninger, så forhandlere kan få mere at vide om dit brand og om, hvordan de kan kontakte dig. Din leverandørprofil er synlig for alle forhandlere på Handshake.com.

Tilpas din Handshake-leverandørprofil

Det billede i sidehovedet og det logo, som du uploader, beskæres automatisk fra midten af billedet. Du kan ikke justere billedets placering, når det er blevet uploadet. Brug følgende specifikationer, når du konfigurerer dit billede i sidehovedet og dit logo.

Specifikationer for billeder i sidehovedet og logoer på Handshake
Billedtype Mål Format Størrelse
Billede i sidehoved 2048 x 512 px PNG eller JPG Mindre end 20 MB
Logobillede 512 x 512 px PNG eller JPG Mindre end 20 MB

Fremgangsmåde:

1. Gå til Handshake > Profil i din Shopify-administrator.
  2. Tilføj et sidehovedbillede:

1. Klik på Upload billede under Tilpas.
    2. Vælg en billedfil, som du har på computeren.
  3. Tilføj et logo:

1. Klik på Upload logo under Tilpas.
    2. Vælg en billedfil, som du har på computeren.
  4. Klik på Gem.

Du kan se en forhåndsvisning af, hvordan din Handshake-leverandørprofil ser ud for forhandlere i afsnittet Tilpasning.

Tilføj flere oplysninger om dit brand

Hvis du vil skille dig ud fra andre virksomheder, kan du føje yderligere oplysninger om dit brand til din Handshake-leverandørprofil. I beskrivelsen kan du tilføje oplysninger om dit brands vision, formål og historie. Du kan også tilføje oplysninger om dine Facebook- og Instagram-konti, så forhandlere kan finde og følge dig på sociale medier.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Handshake > Profil i din Shopify-administrator.
  2. Angiv dit brandnavn, en beskrivelse og en mailadresse i Oplysninger. Din mailadresse er kun synlig for registrerede forhandlere.
  3. Valgfrit: Tilføj kontooplysninger til Facebook og Instagram.