Konfiguration af din profil

I Handshake kan forhandlere se en profil for din butik. Du kan tilpasse din profil ved at tilføje dit logo og et sidehovedbillede og tilføje dine virksomhedsoplysninger, så detailhandlerne kan få mere at vide om dit brand og se, hvordan de kan kontakte dig. Din profil er synlig for alle forhandlere på handshake.com.

Tilpas din leverandørprofil

Det sidehovedbillede og det logo, du uploader, skal være mindre end 20 MB, og kun PNG- eller JPG-filer accepteres. Den anbefalede størrelse til et sidehovedbilleder er 2048 x 512 pixel, og den anbefalede størrelse til et logo er 400 x 240 pixel. Billedet beskæres automatisk fra midten af billedet. Du kan ikke justere billedets placering, når det er blevet uploadet.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Handshake > Profil i din Shopify-administrator.
  2. Tilføj et sidehovedbillede:

1. Klik på Upload billede under Tilpas.
    2. Vælg en billedfil, som du har på computeren.
  3. Tilføj et logo:

1. Klik på Upload logo under Tilpas.
    2. Vælg en billedfil, som du har på computeren.
  4. Klik på Gem.

Du kan se en forhåndsvisning af, hvordan din leverandørprofil ser ud for forhandlere i afsnittet Tilpasning.

Tilføj flere oplysninger om dit brand

Hvis du vil skille dig ud fra andre virksomheder, kan du føje yderligere oplysninger om dit brand til din Handshake-profil. I beskrivelsen kan du tilføje oplysninger om dit brands vision, formål og historie. Du kan også tilføje oplysninger om dine Facebook- og Instagram-konti, så dine kunder kan finde og følge dig på sociale medier.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Handshake > Profil i din Shopify-administrator.
  2. Angiv dit brandnavn, en beskrivelse og en e-mailadresse i Oplysninger. Din e-mailadresse er kun synlig for registrerede forhandlere.
  3. Valgfrit: Tilføj kontooplysninger til Facebook og Instagram.