Konfigurer dine præferencer

Du kan angive en minimumværdi for ordrer, som forhandlere skal købe for i din butik. Du skal også inkludere oplysninger om din politikker for levering og returneringer. Disse indstillinger skal udfyldes, hvis du vil udgive din leverandørprofil på Handshake.

Angiv en minimumværdi for ordrer

Din minimumsværdi for ordrer er den laveste ordreværdi, som du vil acceptere fra en forhandler. Hvis du f.eks. ikke behandler ordrer med en værdi under 200 USD, kan du angive 200 som din Minimumsværdi for ordrer.

Den minimumsværdi for ordrer, som du angiver, er synlig for forhandlere på din leverandørprofil.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Handshake > Præferencer i din Shopify-administrator.
  2. I afsnittet Minimumværdi for ordren skal du angive en minimumværdi for ordren og derefter klikke på Gem.

Angiv dine leveringsindstillinger

Du kan tilføje flere oplysninger om dine leveringsmuligheder, behandlingstid af ordrer, dine politikker for returneringer og tilbagebetalinger, leveringsgebyrer samt andre vigtige oplysninger, der er relateret til levering eller politikker, i afsnittet Præferencer.

Hvis du planlægger at opkræve for levering, når du har modtaget en ordre, skal sørge for de rigtige forventninger for forhandlere. Du skal også inkludere disse oplysninger i din leveringspolitik i afsnittet Levering og returnering.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Handshake > Præferencer i din Shopify-administrator.
  2. Tilføj oplysninger om behandlingstid af dine ordrer og leveringstid, returneringer og tilbagebetalingspolitikker i afsnittet Levering og returneringer.