Tjekliste til opsætning af leverandørprofil på Handshake

Hvis din Handshake-leverandøransøgning godkendes, skal du installere Handshake-salgskanalen i din Shopify-administrator og konfigurere din Handshake-leverandørprofil. Du kan bruge følgende tjekliste til at konfigurere din Handshake-leverandørprofil.

Når du har fuldført disse handlinger, kan du udgive din Handshake-leverandørprofil i afsnittet Status i indstillingerne for din Handshake-profil.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Handshake > Profil i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Udgiv profil i afsnittet Status, og klik derefter på Udgiv.

Når du har udgivet din profil, skal du klikke på Vis profil for at få vist din profil fra forhandlerens synsvinkel. Du kan annullere udgivelsen af din profil når som helst ved at klikke på Annuller udgivelse af profil i afsnittet Status i indstillingerne til din Handshake-profil.