Tilknytning af et tredjepartsunderdomæne til Shopify

Et underdomæne er en undergruppe af dine roddomæner, du føjer til roddomænet som et præfiks. Hvis du vil bruge dit roddomæne til et andet website og et underdomæne til din Shopify-butik, kan du tilknytte underdomænet fra din konto hos tredjepartsudbyderen.

Når du køber et domæne, køber du også et roddomæne, som f.eks. johns-apparel.com. Du kan også have underdomæner, som f.eks. www.johns-apparel.com eller shop.johns-apparel.com, hvor johns-apparel.com er roddomænet og www eller shop er underdomænet. Du skal købe et roddomæne, før du kan tilføje et underdomæne.

Trin 1: Skift din CNAME-post på din konto hos din tredjepartsudbyder af domæner

I denne proces ændrer du værdien for “host” eller “alias” til værdien for dit underdomæne. Processen til angivelse af dit underdomæne kan variere afhængigt af din tredjepartsudbyder. Hvis dit underdomæne f.eks. starter med www, skal du muligvis angive www eller www. med et punktum (.) til slut. Brug den eksisterende post som hjælp eller følg vejledningen fra din udbyder.

Du skal ikke tildele dit underdomæne en A-post for Shopify, selvom du bruger det som dit primære domæne.

Inden du begynder

Du skal have følgende oplysninger for at kunne fuldføre denne procedure:

• Dine loginoplysninger til din konto hos en tredjepartsudbyder af domæner
  • Dit underdomæne
  • Underdomænets CNAME-post shops.myshopify.com

Fremgangsmåde:

1. Log ind på din konto på domæneudbyderens website.
  2. Find DNS-indstillingerne eller området til domæneadministration.
  3. Gør følgende:

1. Angiv det underdomæne, du vil knytte til din Shopify-butik, i feltet Host eller Alias.
    2. Angiv CNAME i feltet Type eller Posttype.
    3. Peg CNAME-posten for dit underdomæne mod shops.myshopify.com.
  4. Gem dine ændringer.

Trin 2: Bekræft, at dit underdomæne er knyttet til Shopify

1. Gå til Indstillinger > Domæner i din Shopify-administrator.

2. Klik på Bekræft forbindelsen for at bekræfte, at dit underdomæne er knyttet til din Shopify-butik.

Det kan tage op til 48 timer, før dit domæne er blevet bekræftet. Når dit domæne er blevet bekræftet, vil det blive vist i afsnittet TREDJEPARTSDOMÆNER på siden Domæner og have status som Tilsluttet.

Næste trin

Når du har knyttet til underdomæne til Shopify, kan du gøre det til dit primære domæne.