Gør dit tredjepartsdomæne til din Shopify-webadresse

Når du køber et domæne fra en tredjepartsdomæneudbyder, som f.eks. Google Domains, GoDaddy eller 1&1 IONOS, skal du knytte domænet til din Shopify-butik. Når du tilknytter et domæne, peger din webadresse mod din Shopify-butik. Det betyder, at kunderne kan angive denne webadresse i en webbrowser for at besøge din webshop.

Du bruger stadig udbyderen af dit tredjepartsdomæne til at administrere dine domæneindstillinger, betale for dit domæne og forny det, når du har knyttet domænet til Shopify.

Overvejelser i forbindelse med brug af tredjepartsdomæner i en webshop

Gennemgå følgende overvejelser, før du går i gang:

• Der kan opstå uventet adfærd, når du bruger proxyer fra tredjeparter. Shopify kan ikke holdes ansvarlig for tab af data.

• Shopify Support kan ikke logge ind på kontoen hos dit tredjepartsdomæne, selvom du giver dem udtrykkelig tilladelse til det. Hvis du har brug for hjælp med indstillingerne for dit tredjepartsdomæne, skal du kontakte din tredjepartsudbyders supportteam.

• Hvis du vil have support fra Shopify til dine domæneindstillinger og administrere alle dine domæneindstillinger direkte i Shopify-administratoren, kan du overføre dit tredjepartsdomæne til Shopify.

Sådan vælger du den rigtige tilknytningsproces for dit tredjepartsdomæne

Den proces, du følger i forbindelse med tilknytningen af dit tredjepartsdomæne til Shopify, afhænger af den domæneudbyder, du har købt domænet fra. Gennemgå følgende valgmuligheder for at beslutte, hvilke proces du skal følge.