Tilknytning af et tredjepartsdomæne

Hvis du knytter dit tredjepartsdomæne til Shopify, kommer din tilpassede webadresse til at pege på din Shopify-butik. Når du knytter et domæne til Shopify, kan kunderne angive din tilpassede webadresse i en webbrowser for at besøge din webshop. Du bruger stadig udbyderen af dit tredjepartsdomæne til at administrere dine domæneindstillinger, betale for dit domæne og forny det.

Bemærk: Hvis du vil administrere alle dine domæneindstillinger direkte i din Shopify-administrator, kan du også overføre dit domæne til Shopify.

Hvad er roddomæner og underdomæner?

Roddomæner er det, du køber, når du køber et domæne. Et eksempel på et roddomæne er shopify.com. Du skal købe et roddomæne, før du kan tilføje underdomæner. De fleste peger deres roddomæne mod deres webshop.

Underdomæner er tilføjelser til roddomænet. www er et almindeligt anvendt underdomæne. Dette underdomæne skaber www.shopify.com sammen med roddomænet.

Få mere at vide om roddomæner og underdomæner i Vigtige ord og definitioner i forbindelse med domæner.

Guide til opsætning af generisk tredjepartsdomæne

Hvis du ikke kan finde nogen instruktioner for din tredjepartsudbyder, kan du følge denne generelle opsætningsvejledning for at knytte dit eksisterende domæne til Shopify.

Føj et eksisterende domæne til din Shopify-butik

Start med at føje dit tilpassede domæne til din Shopify-butik. Dette trin identificerer dig som ejer af dit tilpassede domæne over for Shopify.

Fremgangsmåde:

Bemærk: Hvis du sænker dit domænes levetidsværdi (TTL-værdi), kan du opdatere dit domæne hurtigere. Kontakt din tredjepartsudbyder af domæner for at få anbefalinger og vejledning til, hvordan du ændrer dit domænes levetid (TTL).

Konfigurer dit domæne med GoDaddy, Google Domains eller 1&1 IONOS

Du kan automatisk forbinde dit domæne på GoDaddy, Google Domains eller 1&1 IONOS med din Shopify-butik. Hvis domænet ikke forbindes automatisk, kan du forbinde det manuelt.

Opret forbindelse til dit domæne automatisk

1. Klik på Tilknyt eksisterende domæne.

2. Indtast det domæne, som du vil tilknytte, som f.eks. johns-apparel.info.

3. Klik på Næste.

4. Klik på Tilknyt automatisk.

5. Log ind på din GoDaddy-, Google Domains- eller 1&1 IONOS-konto i vinduet Log ind.

6. Klik på Tilknyt.

Hvis du oplever problemer med at konfigurere dit domæne automatisk, kan du prøve at konfigurere det manuelt i administratoren fra din tredjepartsleverandør. Hvis du kontakter en tredjeparts support, kan du gennemgå, hvad du bør fortælle din tredjepartsleverandør.

Opret forbindelse til dit domæne manuelt

1. Log ind på den konto, du har hos udbyderen af dit tredjepartsdomæne.

2. Find dine DNS-indstillinger, dit område til domæneadministration, din DNS-konfiguration eller lignende.

3. Rediger din A-post, så den peger på Shopifys IP-adresse 23.227.38.65.

Domænets indstillingspanel kan indeholde rullemenuer eller redigerbare felter. Det kan også være, at du skal afkrydse felter eller redigere en tabel. Du skal gennemføre følgende trin:

* In the **Type** or **Record Type** field, enter or choose the **@** symbol, or **A record**.
* In the **Points to** field, enter Shopify's IP address `23.227.38.65` as the destination for the A record.
  1. Gem A-posten ved at klikke på Gem, Gem zone-fil, Tilføj post eller lignende.

2. Rediger din underdomæne-CNAME-post, så den peger på shops.myshopify.com. Hvis du f.eks. vil have dit underdomæne shop.johns-apparel.com til at pege på din Shopify-butik, skal du ændre din shop CNAME-post, så den peger på shops.myshopify.com.

Underdomæneforbindelse

3. Gem CNAME-posten ved at klikke på Gem, Gem zone-fil, Tilføj post eller lignende.

4. Klik på Webshop og derefter på Domæner i din Shopify-administrator.

5. Klik på Tilknyt eksisterende domæne.

6. Angiv dit underdomæne i tekstfeltet. For eksempel: shop.johns-apparel.com.

7. Klik på Næste.

8. Klik på Bekræft forbindelse i din Shopify-administrator for at bekræfte, at dit tilpassede domæne er blevet knyttet til din butik.

Bemærk: Dit roddomæne tilføjes også automatisk. Hvis du kun ønsker at tilknytte et underdomæne, men ikke roddomænet, kan du slette roddomænet ved at klikke på slette-ikonet ved siden af det i afsnittet Administrer domæner.

Konfigurer dit eksisterende domæne for at oprette forbindelse til Shopify

Hvis du har købt dit domæne gennem en tredjepartsudbyder, skal du redigere følgende DNS-indstillinger:

• Din A-post skal pege på Shopifys IP-adresse, som er 23.227.38.65.
  • Din www CNAME-post skal pege på shops.myshopify.com.

Redigering af disse domæneindstillinger kan have indflydelse på andre ting, såsom videresendelse af e-mails. Du kan kontakte din domæneudbyder for at finde ud af, hvordan eventuelle ændringer kan påvirke dine DNS-indstillinger.

Nogle domæneudbydere, som f.eks. Hover, GoDaddy, Google og 1&1 IONOS konfigurerer automatisk domæner for dig på forskelige måder.

Bemærk: Du kan kun have én A-post knyttet til dit primære domæne. Hvis dit domæne allerede er knyttet til en A-post, skal du fjerne den gamle A-post, når du redigerer dine DNS-indstillinger til at pege din A-post på Shopifys IP-adresse.

Fremgangsmåde:

1. Log ind på den konto, du har hos udbyderen af dit tredjepartsdomæne.

2. Find dine DNS-indstillinger, dit område til domæneadministration, din DNS-konfiguration eller lignende.

3. Rediger din A-post, så den peger på Shopifys IP-adresse 23.227.38.65.

Domænets indstillingspanel kan indeholde rullemenuer eller redigerbare felter. Det kan også være, at du skal afkrydse felter eller redigere en tabel. Du skal gennemføre følgende trin:

* In the **Type** or **Record Type** field, enter or choose the **@** symbol, or **A record**.
* In the **Points to** field, enter Shopify's IP address `23.227.38.65` as the destination for the A record.
  1. Gem A-posten ved at klikke på Gem, Gem zone-fil, Tilføj post eller lignende.

2. Du skal ændre din www-CNAME-post til at pege på shops.myshopify.com.

* Enter or choose the `www` prefix. Often, you need to provide just the `www` prefix without the dot, but some domain providers need the whole subdomain `www.`. Use the existing entries as a guide, or follow your provider's instructions.
* Enter `shops.myshopify.com` as the destination for the CNAME record. CNAME records must always point to a domain name, never to an IP address.
  1. Gem CNAME-posten ved at klikke på Gem, Gem zone-fil, Tilføj post eller lignende.

Nu skal du bekræfte din forbindelse i Shopify.

Bekræft din forbindelse i Shopify

Klik på Bekræft forbindelse i din Shopify-administrator for at bekræfte, at dit tilpassede domæne er knyttet til din butik.

Bemærk: Der kan gå op til 48 timer, før dit tilpassede domæne peger på din Shopify-butik. Hvis du oplever problemer eller har brug for hjælp til at konfigurere dit tredjepartsdomæne, kan du kontakte din domæneudbyder.

Hvad du skal fortælle din tredjepartsleverandør

Din tredjepartsudbyder af domæner er bekendt med vilkårene for domæner. Når du ringer til din udbyder for at få support, kan du give dem følgende oplysninger:

• Du vil have, at din A-post skal pege på Shopifys IP-adresse, som er 23.227.38.65.
  • Du vil have, at din CNAME-post skal pege på shops.myshopify.com.

Bemærk: Du skal ikke tildele dit underdomæne en A-post for Shopify, selvom du bruger det som dit primære domæne.

Hvis du vil konfigurere videresendelse af e-mails, kan du også fortælle din tredjepartsleverandør, at du vil bruge deres mailklient (hvis de har en), og at du skal konfigurere dine MX-poster.

Tilknyt et underdomæne

Et underdomæne er en delmængde af dit roddomæne i begyndelsen af en webadresse. I webadressen shop.johnsapparel.com er shop f.eks. underdomænet. Det mest populære underdomæne er www. Du kan bruge underdomæner som f.eks. store og blog til at organisere dit website og gøre det nemmere for besøgende at finde de oplysninger, de leder efter.

Du kan også konfigurere et tredjepartsdomæne, så roddomænet peger på et andet website og et underdomæne peger på en Shopify-butik. Du kan f.eks. have shop.johns-apparel.com til at pege på din Shopify-butik, mens johns-apparel.com peger på et andet website.

Bemærk: Fejlfinding for denne opsætning understøttes ikke af Shopify.

Opsætning

Udfør følgende trin for at tilknytte et underdomæne.

1. Log ind på den konto, du har hos udbyderen af dit tredjepartsdomæne.
  2. Find dine DNS-indstillinger, dit område til domæneadministration, din DNS-konfiguration eller lignende.
  3. Rediger dit underdomænes CNAME-post, så den peger på shops.myshopify.com, i området med dine DNS-indstillinger.
  • Angiv det underdomæne, som du vil knytte til din Shopify-butik, i feltet Hostnavn eller Alias. Hvis du f.eks. tilknytter shop.johns-apparel.com, vil navnet på CNAME-posten være shop. Du behøver normalt kun at angive præfikset www uden punktummet, men nogle domæneudbydere kræver hele underdomænet www.. Brug de eksisterende poster som vejledning eller følg vejledningen fra din domæneudbyder.
  • Angiv eller vælg CNAME-posten i feltet Type eller Posttype.
  • Angiv shops.myshopify.com som destination for CNAME-posten i feltet Peger på. CNAME-poster skal altid pege på et domænenavn, aldrig en IP-adresse.
  1. Gem CNAME-posten ved at klikke på Gem, Gem zone-fil, Tilføj post eller lignende.
  2. Gå til Webshop > Domæner i din Shopify-administrator.
  3. Klik på Tilknyt eksisterende domæne, og følg derefter trinnene.
  4. Klik på Bekræft forbindelse i din Shopify-administrator for at bekræfte, at dit underdomæne er knyttet til din butik.

Bemærk: Der kan gå op til 48 timer, før dit underdomæne peger på din Shopify-butik. Hvis du oplever problemer eller har brug for hjælp til at konfigurere dit tredjepartsdomæne, kan du kontakte din domæneudbyder.

Tredjepartsdomæneudbydere

Hvis du ejer et domæne fra en af følgende leverandører, skal du klikke på linket for at få en specifik vejledning i at tilknytte dit domæne:

Her kan du finde hjælp

Hvis du har brug for hjælp til at pege dit tilpassede domæne mod din Shopify-butik, skal du kontakte din tredjepartudbyders supportteam. Shopify Support kan ikke logge ind på kontoen hos dit tredjepartsdomæne, selvom du giver dem udtrykkelig tilladelse til det.

De næste trin, når du har føjet dit tilpassede domæne til Shopify

Når du har føjet dit domæne til din Shopify-butik, skal du konfigurere dit primære domæne. Det primære domæne vises for kunderne i browserens adressefelt, når de besøger din webshop.

Du kan også konfigurere videresendelse af mails fra domænet, når du føjer det til Shopify.