Knyt dit tredjepartsdomæne til Shopify manuelt

Hvis du har købt dit domæne fra en anden domæneudbyder end Google Domains, GoDaddy eller 1&1 IONOS, og du har deres krav, kan du knytte dit domæne til Shopify manuelt.

Inden du begynder

Du skal have følgende oplysninger for at kunne fuldføre denne procedure:

• Dine loginoplysninger til din konto hos en tredjepartsudbyder af domæner
  • Din domæneudbyders krav
  • Shopifys IPv4-adresse 23.227.38.65
  • Shopifys IPv6-adresse 2620:0127:f00f:5::
  • www CNAME-posten shops.myshopify.com.

Du kan kun have én A-post og én www CNAME-post knyttet til dit domæne. Hvis dit domæne allerede har en A-post eller en www CNAME-post, skal du ændre disse poster, så de peger mod Shopify. Du kan have flere CNAME-poster knyttet til dit domæne, men hver post skal have et unikt navn, som f.eks. www eller shop.

Trin 1: Skift dine DNS-poster på din konto hos tredjepartsudbyderen af dit domæne

1. Log ind på din konto på domæneudbyderens website.
  2. Find DNS-indstillingerne eller området til domæneadministration.
  3. Skift følgende poster:

1. Peg A-posten mod Shopifys IPv4-adresse 23.227.38.65.
    2. Skift om nødvendigt navnet for Host ti symbolet @.
    3. Slet alle andre A-poster på domænet, hvis der er nogen.
    4. Peg AAAA-posten på Shopifys IPv6-adresse 2620:0127:f00f:5::.
    5. Skift om nødvendigt navnet for Host ti symbolet @.
    6. Slet alle andre AAAA-poster på domænet, hvis der er nogen.
    7. Peg CNAME-posten med navnet www for at shops.myshopify.com.. Sørg for at inkludere punktummet sidst i domænet.
  4. Gem dine ændringer.

Trin 2: Knyt dit domæne til Shopify

1. Gå til Indstillinger > Domæner i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Tilknyt eksisterende domæne.
  3. Angiv dit domæne, som f.eks. johns-apparel.info, i feltet Domæne, og klik derefter på Næste.
  4. Klik på Tilknyt domæne.

Det kan tage op til 48 timer, før dit domæne er blevet verificeret. Når dit domæne er blevet verificeret, vil det blive visst i afsnittet Domæne på siden Domæner og have status som Tilknyttet.

Næste trin

Gør følgende, når du har knyttet dit domæne til Shopify: