Opsætning af videresendelse af mail for dit tredjepartsdomæne

Videresendelse af mails er en tjeneste, der giver dig mulighed for at dirigere en mail fra dit tilpassede domæne til en eksisterende mailkonto. Hvis du f.eks. ejer domænenavnet johns-apparel.com, kan du oprette mailen info@johns-apparel.com til dine kunder. Når kunder sender en mail til info@johns-apparel.com, videresendes deres beskeder til din eksisterende personlige konto, f.eks. john@gmail.com.

Videresendelse af din mail fra din tredjepartsudbyder af domæner

Nogle tredjepartsudbydere af domæner inkluderer mailhosting på domænet. Du kan opsætte videresendelse af mail fra domænet, når du har føjet dit eksisterende domæne til Shopify.

Metoderne til videresendelse af mail fra tredjepartsdomæner til din egen mailadresse varierer, og det er umuligt at give specifik vejledning til hver enkelt domæneudbyder.

I hvert enkelt tilfælde er dit mål at få mailen fra dit tredjepartsdomæne omdirigeret til din egen mailhost. Du skal sandsynligvis gøre et af følgende:

• Log ind på din tredjepartskonto, og brug deres website til at tilføje din mailadresse eller redigere dine MX-poster.
  • Kontakt din udbyder for at få hjælp til videresendelse af mail. Fortæl dem, at du har brug for at få al din mail videresendt til din anden (foretrukne) mailadresse.

Konfigurer indstillingerne for din mailadresse for afsender

Hvis du bruger en mailadresse, der er knyttet til et tilpasset domæne, skal du tilføje Shopifys SPF-registrering (Sender Policy Framework) og DKIM-registrering (Domain Keys Identified Mail) i dit domænes DNS-indstillinger.

Shopify bruger Sender Policy Framework til at bekræfte din mailadresse for afsender af de automatiske mailnotifikationer, som dine kunder modtager. Føj Shopify SPF- og DKIM-registreringer til dine domæneindstillinger for at fjerne bemærkningen via Shopify fra dine afsenderoplysninger og vise din mailadresse for afsender i stedet for store@shopifyemail.com i afsenderfeltet. Disse ændringer kan hjælpe dig med at forhindre, at dine mails bliver mærket som spam eller ikke bliver leveret.

Få mere at vide om afsenders mailadresse og Shopify Email.

Føj Shopifys SPF- og DKIM-registreringer til dit tredjepartsdomæne

Du kan hjælpe med at sikre, at dine mailbeskeder når ud til dine kunder ved at føje Shopifys SPF- og DKIM-registreringer til dit tredjepartsdomæne. Hvis du har brug for hjælp til at ændre dine CNAME-poster, skal du kontakte din domæneudbyder.

Inden du begynder

Du skal have følgende oplysninger for at kunne fuldføre denne procedure:

• Dine loginoplysninger til din konto hos en tredjepartsudbyder af domæner
  • Afsenders mailadresse. Dette er den mailadresse, du bruger til at kommunikere med dine kunder.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Generelt.

2. Klik på Administrer ud for feltet Afsenders mailadresse i afsnittet Butiksoplysninger.

3. Klik på Godkend på siden Afsenders mailadresse.

4. Følg vejledningen til at angive de nye CNAME-poster i administratoren hos dit tredjepartsdomæne.

Der kan gå op til 48 timer, før ændringerne træder i kraft. Når dine domæneændringer træder i kraft, vil din domænestatus blive angivet som Godkendt.

Hvis domænegodkendelsen mislykkes, skal du bekræfte, at de DNS-poster, som du har angivet i administratoren hos dit tredjepartsdomæne, matcher de poster, der er angivet i din Shopify-administrator.

Når mailhosting ikke er inkluderet hos din tredjepartsudbyder

Hvis mailhosting ikke er inkluderet, når du køber dit domæne af en tredjepartsudbyder, kan du bruge en mailhostingtjeneste fra en tredjepart.

Følgende tjenester er to eksempler på mailhostingtjenester fra en tredjepart, som du kan bruge til at sende mails fra din adresse til videresendelse af mail:

• Zoho – Zoho Mail tilbyder mailkonti til dit tilpassede domæne, og det er muligt at bestille betalte pakker. Zoho Mail kan oprette forbindelse til Zoho Business Apps.
  • Google Workspace – Google Workspace opretter forbindelse til Gmail-platformen med mailhosting til dit tilpassede domæne for 5-10 USD pr. bruger pr. måned. Få mere at vide om Google Workspace og dens tjenester.

Når udbyderen af din mailtjeneste ikke er kompatibel med videresendelse af mails

Nogle mailudbydere, som f.eks. Yahoo og AOL, har politikker, der håndhæver DMARC (Domain-based Message Authentification, Reporting, and Conformance), hvilket medfører, at Shopify ikke kan sende mails med deres domæne som afsender. Hvis din mailudbyder håndhæver DMARC, skal du muligvis ændre din kunderettede mailadresse. Du kan få mere at vide om kompatibilitet ved at kontakte din tjenesteudbyder.