Migrering af din IP-adresse

Hvis du har domæner, der peger på en forkert IP-adresse, vil din webshop være utilgængelig for kunder. Kontrollér din butiks domæneindstillinger for at sikre, at status for hvert af dine domæner vises som Forbundet eller Opsætning er i gang.

For hvert domæne, der har en anden status, skal du foretage nogle ændringer af din domæneudbyders indstillinger, så de peger på Shopifys IP-adresse, 23.227.38.65, og på shops.myshopify.com for eventuelle underdomæner.

Derfor skal du gøre dette

Hvis du ikke opdaterer dit domænes DNS-indstillinger for hvert af dine underdomæner og roddomænet, vil dine kunder ikke kunne få adgang til din butik. Din domæneudbyder kan ikke opdatere IP-adresser automatisk.

Afhængigt af hvor meget du kender til domæner, kan du gøre et af følgende:

• Få hjælp af en domæneudbyder
  • Foretage DNS-ændringer selv

Bemærk: Det kan tage op til 72 timer, før ændringer af DNS-indstillinger træder i kraft.

Få hjælp af en domæneudbyder

Hvis du vil have hjælp til at foretage ændringerne, skal du kontakte din domæneudbyder og bede dem foretage disse ændringer:

• Påkrævet: Sørg for, at A-posten i dit roddomæne peger på Shopifys IP-adresse: 23.227.38.65

• Hvis du bruger underdomæner, skal du opgradere dit roddomænes DNS-post til at bruge en ALIAS- eller CNAME-post til at pege på shops.myshopify.com.

Foretage DNS-ændringer selv

Fremgangsmåde:

1. Log ind på din domænekonto hos din tredjepartsudbyder.

Hvis du har brug for at få fat i dine legitimationsoplysninger, kan du prøve at filtrere din mail for din domæneudbyders navn og se på de ældste mails. De har sandsynligvis sendt legitimationsoplysninger til dig via mail, da du købte dit domæne.

2. Få adgang til dit domænes DNS-poster.

3. I feltet A-post skal du indtaste Shopifys IP-adresse: 23.227.38.65.

4. Opret en ALIAS- eller CNAME-post, der får dine rodunderdomæner til at pege på shops.myshopify.com.

5. Gem dine legitimationsoplysninger.