Mailhosting

Shopify tilbyder ikke mailhosting. Hvis du har et Shopify-administreret domæne og ønsker at sende en mailbesked fra den tilpassede mailadresse for dit domæne, skal du bruge en mailhostingtjeneste fra tredjepart.

Du kan bruge følgende mailhostingtjenester fra tredjepart til at sende mails fra din adresse til videresendelse af mails:

• Zoho Mail tilbyder mailkonti til dit tilpassede domæne.
  • Google Workspace opretter forbindelse til Gmail-platformen for mails på dit tilpassede domæne.

Knyt Zoho Mail- eller Google Workspace-mailhosting til dit domæne

Processen omkring tilknytning af en mailhostingtjeneste varierer afhængigt af udbyderen, men består normalt af følgende trin:

1. Bekræftelse af dit domæne med din mailhostingtjeneste.
  2. Kopiering af den unikke TXT-kode eller det unikke metatag.
  3. Tilføjelse af TXT-koden eller metatagget i Shopify-administrator.
  4. Bekræftelse eller aktivering af din mail på din konto hos mailhostingtjenesten.

Få mere at vide om, hvordan du knytter mailhosting til dit Shopify-administrerede domæne under hjælpdokumentation hos tredjepartsudbyderen af din mailhostingtjeneste:

Inden du begynder

Du skal bekræfte dit domæne og oprette din tilpassede mailadresse i din mailhostingtjeneste, såsom Zoho Mail eller Google Workspace, før du kan knytte din mailtjeneste til Shopify.

Du skal have følgende oplysninger for at kunne fuldføre denne procedure:

• dine loginoplysninger til din konto hos tredjepartsudbyderen af din mailhostingtjeneste
  • den TXT-kode eller det metatag, du får af din mailhostingtjeneste

Fremgangsmåde:

1. Log ind på din konto på websitet hos din mailhostingtjeneste.
  2. Følg mailhostingtjenestens vejledning til bekræftelse af dit domæne:

3. Kopiér TXT-koden eller metatagget (afhænger af din mailhostingtjeneste).

4. Gå til Indstillinger > Domæner i din Shopify-administrator.

5. I afsnittet Shopify-administrerede domæner skal du klikke på navnet på det domæne, du vil oprette forbindelse til.

6. Klik på Skift til mailhosting i afsnittet Videresendelse med mail.

7. Vælg din udbyder, og angiv derefter de oplysninger, som du modtog, da du bekræftede dit domæne. Dette kan gøres ved at gøre ét af følgende:

• Hvis du bruger Google Workspace, skal du angive TXT-koden eller metatagget.
    • Hvis du bruger Zoho Mail, skal du angive TXT-koden.
  8. Klik på Gem.

9. Gå tilbage til mailhostingtjenestens website, og følg deres vejledning til at fuldføre opsætningsprocessen.

Når du har knyttet din mailhosting til Shopify, kan du føje CNAME-poster fra dit tredjepartsdomæne til Shopifys SPF- og DKIM-registreringer for at hjælpe dig med at sikre, at dine mailbeskeder bliver leveret til dine kunder.