Fejlfinding

Hvis du har brug for hjælp med dit domæne, kan du se, om dit spørgsmål er besvaret i afsnittet Ofte stillede spørgsmål herunder. Hvis dit spørgsmål ikke er blevet besvaret på denne side, og hvis du købte dit domæne via Shopify, kan du kontakte Shopify Support angående hjælp til dit domæne.

Bemærk: Shopify Support kan ikke hjælpe dig med et domæne, som du har købt hos en tredjepart som f.eks. GoDaddy. For support vedrørende tilknytning af et tredjepartsdomæne til Shopify, skal du kontakte domæneudbyderen og give dem disse oplysninger.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Shopifys IP-adresse?

Hvis bruger et domæne fra tredjepart, er Shopifys IP-adresse 23.227.38.65. Hvis du vil tilknytte et eksisterende domæne, skal du angive din A-post til Shopifys IP-adresse.

Hvis du køber et domæne via Shopify, eller overfører dit domæne til Shopify, kan dit domæne have en af følgende IP-adresser:

• 23.227.38.32
  • 23.227.38.36
  • 23.227.38.65 til 23.227.38.74

Dit Shopify-domæne kan skifte mellem disse IP-adresser når som helst. Gå til Webshop > Domæner > DNS-indstillinger i din Shopify-administrator, og kontrollér afsnittet A-post for at finde din aktuelle IP-adresse fra Shopify.

Hvordan flytter jeg mit domæne ud af Shopify?

Hvis du har købt dit domæne via Shopify og forlader Shopify, skal du flytte dit domæne ud af din Shopify-administrator, inden du kan bruge dette domæne sammen med en anden host.

Kan jeg ændre mit myshopify.com- domæne?

Nej. Dit .myshopify.com-domæne er en websadresse, der fungerer som en entydig identifikator for din butik. Den kan ikke ændres eller fjernes. Kunder besøger din webshop via denne webadresse, medmindre du har et tilpasset domænenavn. Hvis du ønsker en tilpasset webadresse til din Shopify-butik, som f.eks. www.example.com, kan du føje en til din webshop ved at købe et tilpasset domæne.

Kan jeg bruge mere end to domænenavne til min butik?

Ja. Du kan bruge op til 10 domæner til din Shopify-butik.

Hvorfor har mit site ikke videresendt til mit tilpassede domæne endnu?

Det kan vare op til 48 timer, før dit domæne begynder at fungere. Kontakt Shopify Support, hvis der er gået over 72 timer.

Tilbyder Shopify mailhosting for mit tilpassede domæne?

Nej. Shopify tilbyder ikke mailhosting. Du kan dog købe et domænenavn fra Shopify og derefter opsætte et ubegrænset antal adresser til videresendelse af mail for det tilpassede domæne og dirigere dem til en mailkonto, der er hostet af en tredjepart. Det er helt gratis.

Kan jeg ændre navnet på en undermappe, som f.eks. /products?

En undermappe er en sektion af dit hovedwebsite. Det er defineret af en / sidst i domænenavnet, for eksempel www.example.com/pricing, hvor /pricing er undermappen. Eksempler på undermapper i din webshop er /kollektioner, /produkter og /sider.

Du kan ikke redigere navnene på dine undermapper. Uanset hvilket domæne du bruger, forbliver navnene på undermapperne de samme.

Behøver jeg at ændre TTL-nummeret i mine DNS-indstillinger?

Når du knytter et domæne til Shopify kan du muligvis se et TTL-nummer i dine DNS-indstillinger. Du behøver ikke at ændre dette nummer. Brug standardindstillingen.

Få hjælp til dit tredjepartsdomæne

Shopify Support kan ikke hjælpe dig med et domæne, som du har købt fra en tredjepartsudbyder som f.eks. GoDaddy. For support vedrørende tilknytning af et tredjepartsdomæne til Shopify skal du kontakte domæneudbyderen og fortælle dem, at:

• du ønsker, at dit roddomæne (din A-post) skal pege på Shopifys IP-adresse, som er 23.227.38.65
  • du ønsker, at dine underdomæner (dine CNAME-poster) skal pege på dit Shopify-tilknyttede domæne, som er shops.myshopify.com.