Fjern tredjepartsdomæner

Hvis du ikke længere ønsker, at et tredjepartsdomæne er knyttet til din Shopify-butik, kan du fjerne det i din Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Domæner i din Shopify-administrator.
  2. Klik på navnet på det domæne, du vil fjerne.
  3. Klik på Slet domæne.
  4. Klik på Fjern igen for at bekræfte.

Når du har fjernet et tredjepartsdomæne, kan du ændre dine DNS-indstillinger på din konto hos domæneudbyderen, så domænet peger på et andet website. Hvis du vil bruge dit domænenavn til din Shopify-butik igen, kan du tilknytte det igen i din Shopify-administrator.