Rul tilbage til en ældre version af dit tema

Hvis du har ændret dine temafiler og skal gendanne dem, kan du rulle .liquid-filerne tilbage enkeltvist til et tidspunkt og en dato, som ligger før ændringstidspunktet.

1. Klik på en af de .liquid-filer, du har redigeret for nyligt, i sidehovedet Skabeloner.

åbn liquid-fil

2. Klik på Ældre versioner ud for .liquid-filnavnet

ældre versioner

3. Klik på rullemenuen for at vælge en ældre version. Hvis du klikker på et datostempel, rulles koden tilbage til denne gemte version.

eksempel på tilbageføring

4. (valgfrit) Klik på Forhåndsvisning, og se om fejlen blev rettet.