Dynamiske betalingsknapper

Kunder kan bruge den dynamiske betalingsknap til hurtigt at købe det produkt, de får vist. De springer indkøbskurven over og fuldfører betalingen med den betalingsmetode, der er vist på knappen. Knappen ændres dynamisk, så den afspejler kundens foretrukne metode til hurtig betaling.

To eksempler på produktsider, der viser dynamiske betalingsknapper. Den ene side indeholder en knap uden branding med teksten Køb nu. Den anden side indeholder en knap med branding med teksten Køb med PayPal.

Knappen vises ud for knappen Læg i indkøbskurv og kan bruges, når der kun skal købes enkeltvarianter af et produkt. En kunde kan f.eks. bruge en dynamisk betalingsknap til at købe to røde T-shirts, men ikke en rød og en blå T-shirt.

Den type dynamiske betalingsknap, der vises til dine kunder, afhænger af følgende faktorer:

Der er to forskellige slags dynamiske betalingsknapper:

• Uden branding – Disse knapper viser teksten Køb nu. Når en kunde klikker på en knap uden branding, springer han eller hun indkøbskurven over og går til betaling på Shopify.
  • Med branding – Disse knapper viser logoet for en tredjeparts metode til hurtig betaling. Når en kunde klikker på en knap med branding, fuldfører vedkommende betaling med denne metode til hurtig betaling. Der findes følgende metoder til hurtig betaling fra tredjeparter:

Kun de betalingsmetoder, du har aktiveret i dine betalingsindstillinger, bliver vist som valgmuligheder for dine kunder. Hvis du ikke har en metode til hurtig betaling fra en tredjepart aktiveret, vises kun knappen uden branding.