Kompatibilitet af dynamiske betalingsknapper

Der er nogle få tilfælde, hvor dynamiske betalingsknapper muligvis ikke er relevant for din webshop. Før du føjer dynamiske betalingsknapper til din webshop, skal du overveje deres kompatibilitet med følgende funktioner:

Apps

Dynamiske betalingsknapper kan være i konflikt med visse apps.

Hvis du bruger en hvilken som helst af de følgende slags apps, er dynamiske betalingsknapper muligvis ikke kompatible med din webshop:

• valutaomregnere
  • apps, der interagerer med indkøbskurven
  • apps, der omdirigerer kunder til ekstern betaling

Egenskaber for indkøbskurv

Dynamiske betalingsknapper understøtter ikke egenskaber for indkøbskurv. Egenskaber for indkøbskurv er tilpassede formularfelter, du kan bruge til at indsamle yderligere oplysninger fra kunder på siden med indkøbskurven.

Eksempler på egenskaber for indkøbskurv inkluderer følgende tilføjelser til siden med indkøbskurven:

• afkrydsningsfelter for vilkår og betingelser
  • valgmuligheder for gaveindpakning
  • datovælgere for levering

Hvis du benytter dig af egenskaber for indkøbskurv, er dynamiske betalingsknapper ikke egnede til din webshop.

Produkter

Dynamiske betalingsknapper kan bruges til udelukkende at købe enkeltvarianter af et produkt. Men hvis du viser en antalsvælger på produktsiden, kan kunderne købe mere end én af den pågældende variant. En kunde kan f.eks. bruge en dynamisk betalingsknap til at købe to røde T-shirts, men ikke en rød og en blå T-shirt.

Betalingsindstillinger

Hvis du ikke har en hurtigere betalingsmetode fra tredjepart aktiveret under dine betalingsindstillinger, vises kun versionen af den dynamiske betalingsknap uden branding.

Knaptekst

En dynamisk betalingsknap uden branding viser teksten Køb nu. Hvis knappen Læg i indkøbskurv også viser Køb nu eller en anden tilpasset tekst, kan dette muligvis forvirre kunderne.