Lukning i ferieperioder

Selvom Shopify ikke har en ferieindstilling, er der to metoder, du kan bruge til midlertidigt af lukke din butik for offentligheden, afhængigt af hvor længe du forventer at sætte salget på pause.

Kortvarig løsning: Beskyt din butik med adgangskode

Hvis du midlertidigt vil stoppe besøgende i at få adgang til din butik, kan du beskytte webshoppen med en adgangskode. Adgangskodebeskyttelse betyder, at kunder, der ikke har en adgangskode, ikke kan:

• Få adgang til dit website
  • Se produkter
  • Se sider
  • Fuldfør ordrer

Når en kunde navigerer til dit website, får vedkommende vist en adgangskodeside og en besked, der forklarer, hvorfor butikken midlertidigt er lukket.

Se, hvordan du kan aktivere og tilpasse din adgangskodeside i Adgangskodebeskyttelse til din webshop.

Langsigtet løsning: Pause and Build

Abonnementet Pause and Build sørger for, at din butik stadig er online og tilgængelig, men betalingsprocessen deaktiveres. Du kan få adgang til din Shopify-administrator og redigere dine produkter eller din webshop, men kunderne kan ikke foretage nogen køb. Du kan sætte din butik på pause på siden Abonnement i afsnittet Indstillinger i din Shopify-administrator. Hvis du sætter din butik på pause, reduceres dit abonnementsgebyr til 9 USD pr. måned.

Se, hvordan du kan sætte din butik på pause, i Pause eller deaktivering af din butik.