Find et variant-id

Der er af og til brug for variant-id'er, hvis man vil tilpasse temakoder for at målrette mod specifikke produktvarianter. Hvis du har brug for at finde et variant-id, kan du gøre det fra Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Produkter i din Shopify-administrator.

2. Klik på et produkt, der har en variant.

3. Klik på den produktvariant, du vil se produktvariant-id'et for, i afsnittet Varianter.

4. Gennemgå webadressen i adressefeltet i din browser. Din webadresse bør ligne følgende webadresse:

https://admin.shopify.com/store/shopname/products/1234567/variants/36485954240671

Tallet efter "/variants/" er variantens id-nummer. I dette eksempel er variant-id'et 36485954240671.