Ændringer af Instagram-feeds i temaer

Fra og med den 29. juni 2020 udfaser Instagram sin gamle API. Dette betyder, at dit Instagram-feed ikke længere vil vise billeder efter den 29. juni, hvis du har angivet et Instagram-adgangstoken i afsnittet "Instagram-feed" i temaeditoren. Hvis du stadig vil have et Instagram-feed i din butik, kan du bruge en app til Instagram-feeds.

Denne ændring påvirker ikke dine andre salgskanaler, såsom Facebook og Instagram fra Meta. Nogle Instagram-feeds, der er blevet installeret ved hjælp af tredjepartsapps, og ikke ved hjælp af afsnittet i din temaeditor, vil muligvis ikke blive påvirket og kan fortsat fungere.

For at undgå at denne ændring medfører problemer med visningen i denne del af dit butikslayout, anbefaler, at du fjerner det Instagram-afsnit, der er indbygget i dit tema.

Sådan fjerner du Instagram-afsnittet

Hvert tema har forskellige indstillinger og sektioner, så Instagram-appen kan variere afhængigt af temaet.

Trin:

Apps, der understøtter Instagram-feeds

Hvis du stadig gerne vil vise et Instagram-feed i din webshop, kan du bruge en tredjepartsapp. Klik her for at finde apps, der virker med Instagram-feeds.