Tilføjelse af tilmelding til nyhedsbrev

Hvis du tilføjer en tilmelding til nyhedsbrev i din webshop, kan du indsamle kunders e-mailadresser, som du kan bruge til e-mailmarkedsføringskampagner. Du kan få mere at vide om e-mailmarkedsføring på Shopifys blog.

En formular til tilmelding til nyhedsbrev i en webshop

Selvom du ikke kan sende e-mails til kunder via din Shopify-administrator, kan du bruge en Shopify-app til at sende kampagne-e-mails. Apps til e-mailmarkedsføring fungerer normalt ved at synkronisere dine Shopify-kundedata med en tjeneste til e-mailmarkedsføring fra tredjepart. Du kan søge efter apps, der er relateret til e-mailmarkedsføring, i Shopify App Store. Når du har valgt en app, skal du følge appens vejledning for at sende nyhedsbreve til de e-mailadresser, som du indsamler via tilmeldingen til nyhedsbrevet.

Opret en e-mailmarkedsføringskampagne

Du kan oprette en e-mailmarkedsføringskampagne.

Fremgangsmåde:

1. Tilføj et afsnit til tilmelding til nyhedsbrev i din webshop. Med en tilmelding til nyhedsbrev indsamler du e-mailadresser fra dine kunder og gemmer dem på fanen Accepterer markedsføring på siden Kunder i administratoren.

2. Installer en app til e-mailmarkedsføring fra Shopify App Store.

3. Følg vejledningen i appen til e-mailmarkedsføring for at synkronisere den med din liste over kunder, som føjer deres e-mailadresse til dit afsnit med tilmelding til nyhedsbrevet. Hvis dit tema ikke har en formular til tilmelding med mail, kan du bruge en app til e-mailmarkedsføring, som kan tilføje en formular i din butik.

4. Brug appen til e-mailmarkedsføring til at oprette og sende nyhedsbreve til dine kunder.

Tilføj en tilmelding til nyhedsbrev i din webshop

Alle gratis Shopify-temaer har et afsnit med tilmelding til nyhedsbrev, som du kan føje til din startside. Hvis dit tema ikke indeholder en formular til tilmelding til nyhedsbrev, skal du bruge en app til e-mailmarkedsføring for at tilføje en.

Fremgangsmåde:

1. Find det tema, du vil redigere, og klik på Tilpas.

2. Klik på Afsnit.

3. Klik på Tilføj afsnit.

4. Klik på Nyhedsbrev > Tilføj i området Kampagner.

5. Hvis du vil have vist sidehovedteksten i dit nyhedsbrevsafsnit, skal du markere afkrydsningsfeltet Vis sidehoved.

6. Skriv teksten til sidehovedet i feltet Sidehoved. Du kan f.eks. skrive "Tilmeld dig vores nyhedsbrev".

7. Klik på Gem.