Support til temaer

Inden du tilpasser dit tema, skal du sørge for, at du er klar over, hvilket niveau af support der er til rådighed. Hvis du foretager grundlæggende tilpasninger, kan du få support fra udvikleren af dit tema. Hvis du foretager omfattende ændringer i dit tema, kan du tjekke vores liste over yderligere ressourcer til support til temaer.

Du kan få mere at vide om tilpasninger, som Shopify ikke understøtter, i vores designpolitik.

Her kan du finde hjælp til dit tema

Den hjælp, du kan få, afhænger af, hvem der har udviklet temaet.

Support til gratis temaer fra Shopify

Hvis du bruger et gratis tema fra Shopify, kan Shopify Support muligvis hjælpe dig med mindre ændringer af dit tema. Hvis du har Basic Shopify-abonnementet eller derover, kan du få op til 60 minutters gratis designhjælp i intervaller af 15 minutter.

Få mere at vide ved at gennemgå Shopifys designpolitik.

Hvis du ikke bruger et gratis tema fra Shopify, er dit tema udviklet af en tredjepartsudvikler. Du kan finde hjælp i supportdokumenterne til dit tema, eller du kan kontakte udvikleren af temaet.

Fremgangsmåde:

Shopifys designpolitik

Hvis du bruger et gratis tema fra Shopify, kan Shopify Support muligvis hjælpe dig med mindre ændringer af dit tema. Inden du kontakter Shopify Support, skal du se, hvem der understøtter dit tema.

Da alle temaer fungerer forskelligt, afhænger typen af de ændringer, som Shopify Support kan foretage, af det tema du bruger. Se de tilgængelige tilpasninger ved at finde dit tema på listen over understøttede temaer.

Hvis du har Basic Shopify-abonnementet eller derover, kan du få op til 60 minutters gratis designhjælp eller designtid, som bruges i intervaller på 15 minutter. Hvis du vil se, hvor mange minutter en specifik tilpasning tager, kan du se designtiden i beskrivelsen af tilpasningen.

Vores team holder øje med, hvor meget tid de bruger på hver anmodning, du sender om ændring af et tema. Hvis du bruger alle dine 60 minutters gratis designhjælp, kan du ansætte en Shopify-partner for at få yderligere hjælp. Få mere at vide om at ansætte en Shopify-partner.

Du kan også se vores andre ressourcer til support til temaer.

Understøttede temaer og tilpasninger

Shopify Support kan foretage nogle tilpasninger af gratis temaer fra Shopify. Shopify Support vurderer, om tilpasninger er berettigede for hver enkelt sag. Hvis du leder efter en tilpasning, der ikke er angivet i de understøttede tilpasninger for dit tema, kan Shopify Support muligvis stadig hjælpe dig.

For at sikre at din tilpasning skaber positiv vækst for din virksomhed, skal du overveje, hvilke forbedringer du håber at opnå på baggrund af denne tilpasning, og hvordan den vil påvirke dine kunder.

Begrænsninger

Selvom Shopify Support kan yde support til en række forskellige grundlæggende tilpasninger, skal du være opmærksom på, at Shopify ikke kan hjælpe med følgende opgaver:

• Redigering af betalingsprocessen
  • Tilpasning eller fejlfinding af temaer, som indeholder væsentlige kodeændringer
  • Installation, fjernelse eller ændring af tredjepartsapps (apps, som ikke er udviklet af Shopify)
  • Tilpasning eller fejlfinding af tredjepartskode (henviser til en kode, der ikke er udviklet af Shopify, herunder kode fra forummer og Shopify-partnere)
  • Tilpasning eller fejlfinding af indhold, der er tilføjet via RTF-editoren
  • Tilføjelse af nye skrifttyper
  • Redigering af billeder (herunder beskæring, justering af farveprofiler, fjernelse af baggrunde osv.)
  • Implementering af ændringer, der leverer vildledende indhold til kunderne
  • Tilpassede oversættelsestjenester (herunder skabeloner til ordreprinter og mailbeskeder)

Forberedelse til at kontakte Shopify Support om et gratis Shopify-tema

Du skal fuldføre følgende trin, før du kontakter Shopify Support:

Hvis din butiksopsætning er fuldført, og den tilpasning, du leder efter, ikke er mulig ved hjælp af temaeditoren, kan du kontakte Shopify Support med henblik på at gennemgå anmodningen.

Understøttede browsere

Temaers layout, browseroplevelse og købsmuligheder skal understøtte følgende browsere og udgivelser:

Skrivebordsbrowsere

• Safari – de to seneste udgivelser til Mac
  • Chrome – de tre seneste udgivelser til Mac og PC
  • Firefox – de seneste tre udgivelser til Mac og PC
  • Edge – de seneste to udgivelser til PC

Mobilbrowsere

• Safari på mobilen – de seneste to udgivelser til iOS
  • Chrome på mobilen – de seneste tre udgivelser til Android og iOS
  • Samsung Internet – de to seneste udgivelser til Android

Webvisninger og andre applikationer

Temaer skal understøtte browsing og købsmuligheder, når de gengives i en webvisning af følgende applikationer:

• Instagram – den seneste udgivelse til Android og iOS
  • Facebook – den seneste udgivelse til Android og iOS
  • Pinterest – den seneste udgivelse til Android og iOS

Yderligere ressourcer

Shopify yder ikke support til omfattende eller avancerede tilpasninger af temaer, men der er en række andre supportressourcer, du kan benytte.

Forum til diskussion af temadesign

Shopify Design-forummet indeholder vejledning om, hvordan du kan redigere HTML, CSS eller Liquid for at tilpasse din webshop. Hvis du har brug for hjælp til at redigere temafiler, kan du prøve at sende dit spørgsmål til Shopify Design-forummet. Du kan også søge i opslagene for at få en idé om, hvad andre Shopify-shopejere gør med deres temaer.

Forum til feedback på din butik

Du kan bede om vejledning og feedback i forbindelse med farver, skrifttyper og andre designbeslutninger til din butik i forummet Feedback On My Store.

Support til apps

Hvis du har brug for hjælp til en app, skal du gå til Indstillinger > Apps og salgskanaler og derefter klikke på Få support ud for den app, du har brug for hjælp til, i Shopify-administrator.

Hvis du har brug for hjælp til en tredjepartsapp, der ikke er installeret i din butik, skal du finde appen i Shopify App Store. I afsnittet Support nederst på appens side kan du få mere at vide i dokumentationen til appudviklere, eller du kan sende en besked til appudvikleren.

RTF-editor

Hvis du har brug for hjælp til at formatere dit indhold med RTF-editoren, kan du prøve at installere en app til at redigere siderne i din butik.

Rapporten Webydeevne og anbefalinger

En hurtig webshop kan give dine kunder en endnu bedre shoppingoplevelse, gøre din butik mere synlig og øge dine konverteringer. Du kan få mere at vide om, hvordan din butik klarer sig i forhold til branchestandarderne og lignende Shopify-butikker ved at se rapporten Webydeevne. Hvis du har brug for hjælp med webydeevnen i din webshop, kan du få mere at vide i Sådan forbedrer du ydeevnen i din webshop.

Yderligere funktionalitet

For at tilføje yderligere funktionalitet til dit tema, f.eks. en sidebjælke, billedzoomning, et ekstra diasshow eller uendelig rulning, kan du overveje at prøve et andet tema. Hvis dit tema ikke har den funktionalitet, som du ønsker, kan du søge i temabutikken for at finde et tema, der passer bedre til dine behov. Du kan også søge efter en tredjepartsapp, der tilbyder den funktionalitet, du leder efter, i Shopify App Store.

Shopify-partnere

Shopify-partnere er erfarne branchespecialister, som har omfattende viden om oprettelse, opdatering og videreudvikling Shopify-temaer.

Få mere at vide om at ansætte en Shopify-partner.