Express

Express er et tema, der er designet til shopejere, som ønsker at komme hurtigt online. Det giver et professionelt udseende til butikker med et begrænset antal produktbilleder og er mest velegnet til butikker med små eller mellemstore lagerbeholdninger. Express er optimeret til butikker med én side. Funktionerne omfatter en indkøbskurvskuffe, der kan skjules, produktmodusser og et responsivt design.

Du kan f.eks. bruge Express i følgende tilfælde:

• Du vil begynde at sælge med det samme, uden at du behøver at foretage en masse tilpasninger af dit tema
  • Du ønsker en butik med én side, der giver kunderne mulighed for at få et hurtigt overblik over dine produkter og tjenester
  • Du har ikke billeder til alle de produkter, du sælger

Eksempel på webshop, der bruger Express

Tilpas Express

Du kan klargøre Express til din webshop ved at tilpasse dine afsnit og temaindstillinger ved hjælp af temaeditoren. Afsnit er blokke af indhold, der bestemmer layoutet på forskellige sider i din webshop. Temaindstillinger giver dig mulighed for at styre din butiks skrifttyper, farver, sociale medielinks samt udseendet af din betalingsproces. Se, hvordan du tilpasser afsnit og temaindstillingerne for Express, så du kan konfigurere temaet efter din virksomheds behov.