Udvikling af en Shopify-webshop

Du kan bruge din Shopify-webshop til at oprette websider, udgive en blog og sælge dine produkter. Du skal have Shopify Basic-abonnement eller derover for at sælge i en webshop.

Din webshop er fleksibel, så du kan opbygge din virksomhed ved hjælp af følgende tilpasninger:

• opret tilpassede menuer for at hjælpe kunderne med at navigere i dine produkter og indhold
  • tilføj et tilpasset domæne
  • konfigurer dynamiske betalingsknapper til dine produktsider
  • design din onlinebutik ved hjælp af dynamiske temaer

Følg installationsvejledningen til din webshop for at komme hurtigt i gang.