Domæner

Et domæne er den webadresse eller den websiteadresse, som dine kunder går til for at finde din butik online. Du administrerer dine domæneindstillinger for din webshop på siden Domæner i din Shopify-administrator. Hvis du bruger Engrossalgskanalen, kan du administrere domæneindstillingerne for din engrosforretning i afsnittet Domæner på Engrossalgskanalen.

Det domæne, der vises, når kunder besøger din webshop, er dit primære domæne. Når du tilmelder dig Shopify, har dit primære domæne som standard formatet your-store-name.myshopify.com. Hvis du vil ændre det domæne, som kunder bruger til at besøge din butik, kan du købe et tilpasset domænenavn gennem Shopify eller af en tredjepartsdomæneregistrator. Når du har føjet et tilpasset domæne til Shopify, kan du angive dit tilpassede domæne som det primære domæne.

Hvis du har et Shopify-abonnement eller derover, og du vil sælge til kunder i flere lande eller områder, kan du konfigurere regionale domæner for alle de lande og områder, hvor du har et målmarked, ved hjælp af internationale domæner.