Domæner

Et domæne er den webadresse eller den websiteadresse, som dine kunder går til for at finde din butik online. Du administrerer dine domæneindstillinger for din webshop på siden Domæner i din Shopify-administrator. Hvis du bruger Engrossalgskanalen, kan du administrere domæneindstillingerne for din engrosforretning i afsnittet Domæner på Engrossalgskanalen.

Dit primære domæne er det domæne, der vises, når kunder besøger din webshop. Hvis du har Shopify-abonnementet eller derover og bruger internationale domæner, kan der vises forskellige domæner afhængigt af dine kunders lokation og opsætningen af dine internationale domæner.

Dit primære domæne er som standard dit myshopify-domæne. Myshopify-domæner bruger formatet your-store-name.myshopify.com. Du bruger dit myshopify-domæne til at logge ind på din butik og identificere din konto, når du kontakter Shopify Support.

Du kan ikke ændre dit myshopify-domæne, men du kan købe et tilpasset domæne eller bruge et tilpasset domæne, som du allerede ejer.

Bemærk: Dit myshopify-domæne vises altid i adresselinjen, når du er logget ind i din Shopify-administrator, uanset om du har et tilpasset domæne eller ej.