Tilføjelse af et domæne til Shopify

Når du køber et domæne via Shopify, konfigureres dit domæne automatisk til at fungere sammen med dit primære domæne. Dit primære domæne har som standard formatet examplestore.myshopify.com, når du tilmelder dig Shopify. Hvis du vil ændre det domæne, der vises for kunder, når de kigger på din webshop, kan du tilføje en tilpasset webadresse, som f.eks. www.example.com. Du kan føje et tilpasset domæne til Shopify på to måder:

• Hvis du ikke allerede ejer et tilpasset domæne, kan du købe et domæne via Shopify. Når du køber et tilpasset domæne via Shopify, konfigureres domænet automatisk til at være din butiks primære domæne.
  • Hvis du allerede ejer et tilpasset domæne fra en tredjepartsudbyder, kan du bruge et domæne, som du allerede ejer. Du kan enten knytte dit tilpassede domæne til din webshop eller overføre administrationen af domænet til Shopify.

Du kan føje op til 10 domæner eller underdomæner til din Shopify-butik ud over din .myshopify.com-webadresse. Hvis din butik kører på et Shopify Plus-abonnement, kan du tilføje et ubegrænset antal domæner eller underdomæner. Når du tilføjer dit tilpassede domæne, oprettes der automatisk et nyt SSL-certifikat.