Køb af et domæne hos Shopify

Hvis du vil købe et nyt domæne til din Shopify-butik, kan du købe et domæne gennem Shopify for at forenkle konfigurationsprocessen. Når du køber et tilpasset domæne gennem Shopify, konfigureres dine domæneindstillinger automatisk for dig.

Tilpassede domæner, der købes gennem Shopify, koster fra 11 USD om året. Den nøjagtige pris afhænger af, hvilken TLD-udvidelse (domæne på topniveau) du vælger, såsom .com, .org eller .net. Du kan tjekke prisen for og tilgængeligheden af dit domæne ved hjælp af Shopifys domænenavnsgenerator.

Tilpassede domæner, der er købt gennem Shopify, er registreret for et år og kan fornys årligt. Hvis du lukker din butik eller forlader Shopify, kan du vælge en af følgende muligheder:

Domænekøb er ikke refunderbare.

Bemærk: Du skal bruge en mailhostingtjeneste fra tredjepart med videresendelse af mails fra Shopify. Shopify tilbyder ikke mailhostingtjenester, men tilbyder i stedet ubegrænsede konti til videresendelse af mails.

Køb et domæne hos Shopify

Hvis du vil købe et domæne hos Shopify, skal du følge disse trin:

1. Gå til Webshop > Domæner i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Køb nyt domæne.
  3. Angiv det domænenavn, du vil købe.
  4. De tilgængelige domæneangivelser og priser for dem vil være angivet. Domæneangivelserne omfatter almindelige angivelser (som f.eks. .com eller .biz), landeangivelser (som f.eks. .ca eller .co.uk) og unikke angivelser (som f.eks. .blackfriday). Priserne varierer, så gennemgå mulighederne omhyggeligt.
  5. Klik påKøb ud for det domæne, du vil købe.
  6. Gennemgå købsoversigten:

1. Gennemgå de personlige oplysninger. Shopify-butiksejerens mailadresse og oplysninger bruges som standard til at købe og forny domæner.
    2. Markér Automatisk fornyelse af dette domæne hvert år hvis dit domæne skal fornys automatisk for dig, før det udløber.
    3. Bekræft, om dette domæne tilbyder WHOIS-databeskyttelse. WHOIS giver mulighed for at slå oplysninger op om ejeren af et domænenavn. WHOIS-databeskyttelse er en tjeneste, der skjuler dine oplysninger i et WHOIS-opslag og holder dine personlige kontaktoplysninger skjult for offentlige domæneregistreringsposter. Hvis det domænenavn, du har angivet, giver WHOIS-databeskyttelse, vises der en meddelelse om, at domænet omfatter WHOIS-databeskyttelse. Hvis du ikke modtager denne meddelelse, og du ønsker WHOIS-databeskyttelse på dit domæne, skal du klikke på Annuller og vælge en anden domæneudvidelse, der ikke findes på WHOIS-listen over undtagelser.
    4. Læs ICANN-politikken og Aftalen om domæneregistrering.
  7. Klik på Køb domæne, når du er tilfreds med dit domænevalg. Du modtager en e-mail fra Shopify med en bekræftelse af dit køb. Det kan vare op til 48 timer, før dit nye domæne begynder at fungere.

8. Bekræft din e-mailadresse. Når du har købt dit domæne, modtager du en bekræftelses-e-mail, hvor du bliver bedt om at bekræfte din e-mailadresse. Hvis du ikke modtager en bekræftelses-e-mail, skal du tjekke spammappen i din e-mail eller sende bekræftelses-e-mailen igen fra din Shopify-administrator. Hvis du ikke bekræfter din e-mailadresse, kan dit domæne blive suspenderet.

WHOIS-undtagelser

WHOIS er en tjeneste, som du kan bruge til at finde oplysninger om ejeren af et domænenavn. WHOIS-databeskyttelse er en tjeneste, som skjuler dine domæneoplysninger i et WHOIS-opslag. WHOIS-databeskyttelse skjuler dine personlige kontaktoplysninger for offentligheden.

Følgende domæner på øverste niveau omfatter ikke WHOIS-databeskyttelse, når du køber et domæne via Shopify.

Domæner på topniveau, som ikke indeholder WHOIS-databeskyttelse
.abogado .ac .ae .aero .af
.africa .ag .ai .alsace .am
.ar .archi .as .asia .at
.au .auto .barcelona .bayern .be
.berlin .br .brussels .bzh .cat
.cd .ch .cl .cm .cologne
.coop .corsica .cx .cz .de
.ec .es .feedback .fi .fm
.fr .frl .gd .gg .gl
.gr .gs .gy .hamburg .hk
.hm .hn .hr .ht .hu
.il .im .in .io .is
.je .jobs .jp .kg .ki
.kr .la .law .lc .li
.lt .lu .lv .ly .ma
.md .melbourne .mn .ms .mu
.mx .my .nl .no .nrw
.nu .nyc .nz .paris .pe
.ph .pl .pm .pr .pro
.pt .pw .qa .quebec .re
.rio .ro .ru .ruhr .sb
.sc .scot .se .sg .sh
.si .so .sr .srl .st
.sx .sydney .tc .tf .tk
.tl .tm .to .travel .tw
.ua .us .uy .vc .ve
.vg .vlaanderen .vote .voto .wf
.wien .yt .za

Næste trin

Når du har købt dit domæne, kan du gøre følgende: