Tilføj et tredjepartsdomæne – hurtig vejledning

Hvordan du bedst bruger et tredjepartsdomæne i din Shopify-butik, afhænger af, hvor du har købt domænet.

Domæner involverer en masse kompliceret terminologi, men i praksis er der kun to ting, du skal bruge for at forbinde domæne med Shopify:

• Den væsentligste del af dit domæne (roddomænet), f.eks. shopify.com, skal pege på Shopifys IP-adresse: 23.227.38.65 .
  • De øvrige ting før dit roddomæne (underdomæne), f.eks. www for www.shopify.com eller shop for shop.shopify.com, skal pege på shops.myshopify.com.

Hver domæneudbyder har forskellige krav til deres indstillinger, så du skal kontakte din domæneudbyder eller læse udbyderens dokumentation om, hvordan domænet skal konfigureres der.

Shopify Support kan ikke få adgang til dit domænes indstillinger. Hvis du har problemer med at konfigurere dit domæne, skal du kontakte dine domæneudbyder. Shopify Support kan kun rådgive dig om, hvad du skal fortælle din domæneudbyder.

Hvis du vil have hjælp af Shopifys til dine domæneindstillinger, skal du i stedet overføre domænet til Shopify .

GoDaddy-, Google- og 1&1 IONOS-domæner

Hvis du har købt dit domæne via GoDaddy, Google eller 1&1 IONOS, skal du læse vejledningen til, hvordan du konfigurerer dit domæne automatisk.

Alle andre domæner

Eftersom alle domæneudbydere er forskellige, kan Shopify ikke rådgive om, hvad der skal skrives i hvert af felterne i dit domænes indstillinger. Her kan du se, hvad du skal vide for at bruge udbyderens dokumentation til at afgøre, hvad der skal skrives i hvert felt, eller for at kontakte deres supportteam:

• Roddomænet skal have en A-post, der peger på 23.227.38.65 .
  • Roddomænet må ikke pege på andre A-poster.
  • Et eventuelt underdomæne skal have en CNAME-post, der peger på shops.shopify.com.
  • Domænets navneservere bør være standarden for din udbyder.

Når du har ændret dine domæneindstillinger, kan det tage 48 timer, før de ændrede indstillinger afspejles på internettet.

Kontrollér, om dit domæne er klar til at blive føjet til Shopify

Der kan gå 48 timer, før ændringerne i et domæne opdateres på hele internettet. Du kan kontrollere, om dit domæne er klar til at blive føjet til din Shopify-konto, via who.is.

Fremgangsmåde:

1. Gå til who.is.
  2. Angiv dit domænes rod, f.eks. shopify.com.
  3. Klik på DNS Records.
  4. Find følgende poster: - Type skal være A og Indhold skal være 23.227.38.65
    Eksempel på A-post
    • Type skal være CNAME og indhold skal være shops.myshopify.com
      Eksempel på en CNAME-post

Hvis disse poster ikke er angivet, eller der er en anden post i dit roddomæne, hvor Type er A, og Indhold er en anden IP-adresse, er domænet ikke parat til at blive forbundet med Shopify. Hvis der er gået mere end 48 timer, siden du har ændret indstillingerne, skal du kontakte din domæneudbyder.

Hvis disse poster er registreret, er du klar til at føje domænet til din Shopify-konto.

Føj et domæne til din Shopify-konto

Når dit domæne er klar, kan du føje det til din Shopify-konto.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Webshop > Domæner i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Tilknyt eksisterende domæne.
  3. Indtast det domæne, som du vil tilknytte, som f.eks. johns-apparel.info.
  4. Klik på Næste.
  5. Klik på Bekræft forbindelsen.

Du skal kun forbinde ét underdomæne med din Shopify-butik

Shopify understøtter ikke opsætninger, hvor et roddomæne peger på et andet website, og et underdomæne peger på Shopify-butik, selv om det er muligt. Det kunne f.eks. være, hvis du lod shop.johns-apparel.com pege på din Shopify-butik, mens johns-apparel.com pegede på et andet website.

Opsætning

Hvis du ønsker denne opsætning, skal du konfigurere dit underdomæne, så det har en CNAME-post, der peger på shops.myshopify.com.

Fejlfinding

Hvis du får vist en fejl om en manglende A-post, når du føjer underdomænet til Shopify, skal du følge nedenstående vejledning.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Webshop > Domæner.
  2. Klik på Tilknyt eksisterende domæne.
  3. Skriv dit underdomæne, og klik derefter på Næste.
  4. Klik på Bekræft forbindelsen.
  5. Klik på Bekræft igen.
  6. Klik på Tilføj domæne i banneret Tilknytningen er ikke komplet.
  7. På siden Domæner skal du fjerne roddomænet for domænet.