Tilføj et tredjepartsdomæne – hurtig vejledning

Hvordan du bedst bruger et tredjepartsdomæne i din Shopify-butik, afhænger af, hvor du har købt domænet.

Domæner involverer en masse kompliceret terminologi, men i praksis er der kun to ting, du skal bruge for at forbinde domæne med Shopify:

• Den væsentligste del af dit domæne, f.eks. shopify.com, skal pege på Shopifys IP-adresse: 23.227.38.65.
  • De øvrige ting før dit roddomæne, f.eks. www for www.shopify.com eller shop for shop.shopify.com, skal pege på shops.myshopify.com.

Hver domæneudbyder har forskellige krav til deres indstillinger. Kontakt din udbyder af tredjepartsdomæner, eller læs udbyderens dokumentation om, hvordan domænet skal konfigureres der.

Shopify Support kan ikke få adgang til indstillingerne for dit tredjepartsdomæne. Hvis du har problemer med at konfigurere dit domæne, skal du kontakte din domæneudbyder. Shopify Support kan kun rådgive dig om, hvad du skal fortælle din domæneudbyder.

Hvis du vil have, at Shopify Support skal kunne hjælpe dig med dine domæneindstillinger, skal du i stedet overføre dit domæne til Shopify.

GoDaddy-, Google- og 1&1 IONOS-domæner

Hvis du har købt dit domæne via GoDaddy, Google eller 1&1 IONOS, kan du konfigurere dit domæne automatisk.

Alle andre domæner

Eftersom alle domæneudbydere er forskellige, kan Shopify Support ikke rådgive om, hvad der skal skrives i hvert af felterne i dit domænes indstillinger. Her kan du se, hvad du skal vide for at bruge din domæneudbyders dokumentation til at afgøre, hvad der skal skrives i hvert felt, eller for at kontakte deres supportteam:

• Roddomænet skal have en A-post, der peger på 23.227.38.65 .
  • Roddomænet må ikke pege på andre A-poster.
  • Et eventuelt underdomæne skal have en CNAME-post, der peger på shops.myshopify.com.
  • Domænets navneservere bør være standarden for din udbyder.

Når du har ændret dine domæneindstillinger, kan det tage 48 timer, før de nye indstillinger afspejles på internettet.

Kontrollér, om dit domæne er klar til at blive føjet til Shopify

Der kan gå op til 48 timer, før ændringerne af et domæne er fuldført. Du kan kontrollere, om dit domæne er klar til at blive føjet til din Shopify-konto via who.is.

Fremgangsmåde:

1. Gå til who.is.
  2. Angiv dit domænes rod, f.eks. shopify.com.
  3. Klik på DNS Records.
  4. Find følgende poster: - Type skal være A og Indhold skal være 23.227.38.65
    • Type skal være CNAME og Indhold skal være shops.myshopify.com

Hvis disse poster ikke er angivet, eller der er en anden post i dit roddomæne, hvor Type er A, og Indhold er en anden IP-adresse, er domænet ikke parat til at blive forbundet med Shopify. Hvis der er gået mere end 48 timer, siden du har ændret indstillingerne, skal du kontakte din domæneudbyder.

Hvis disse poster er registreret, er du klar til at føje domænet til din Shopify-konto.

Føj et domæne til din Shopify-konto

Når dit domæne er klar, kan du føje det til din Shopify-konto.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Webshop > Domæner i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Tilknyt eksisterende domæne.
  3. Indtast det domæne, som du vil tilknytte, som f.eks. johns-apparel.info.
  4. Klik på Næste.
  5. Klik på Bekræft forbindelsen.

Du skal kun forbinde ét underdomæne med din Shopify-butik

Et underdomæne er en undergruppe af dit roddomæne, som findes i begyndelsen af en webadresse. I webadressen shop.johnsapparel.com er shop f.eks. underdomænet. Du kan konfigurere et tredjepartsdomæne, så roddomænet peger på et andet website, og underdomænet peger på en Shopify-butik. Du kan f.eks. have shop.johns-apparel.com til at pege på din Shopify-butik, men johns-apparel.com til at pege på et andet website.

Bemærk: Fejlfinding for denne opsætning understøttes ikke af Shopify.

Opsætning

Udfør følgende trin for at tilknytte et underdomæne.

1. Log ind på den konto, du har hos udbyderen af dit tredjepartsdomæne.
  2. Find dine DNS-indstillinger. Kig efter dit område til domæneadministration, DNS-konfiguration eller lignende.
  3. Find CNAME-posten i dine DNS-indstillinger. Navnet på CNAME-posten skal stemme overens med det underdomæne, som du knytter til din Shopify-butik. Hvis du f.eks. vil have underdomænet shop.johns-apparel.com til at pege på din Shopify-butik, skal du finde navnet på din CNAME-post shop.
  4. Konfigurer CNAME-posten til at pege på shops.myshopify.com. Nogle domæneudbydere kræver muligvis, at du angiver hele underdomænet med punktummet, såsom shop. i stedet for shop. Brug de eksisterende poster som vejledning, eller følg din domæneudbyders vejledning. CNAME-poster skal altid pege på et domænenavn, aldrig på en IP-adresse.
  5. Gå til Webshop > Domæner i din Shopify-administrator.
  6. Klik på Tilknyt eksisterende domæne, og følg derefter trinnene.
  7. Klik på Bekræft forbindelse i din Shopify-administrator for at bekræfte, at dit tilpassede domæne er knyttet til din butik.

Bemærk: Der kan gå op til 48 timer, før dit underdomæne peger på din Shopify-butik. Hvis du oplever problemer eller har brug for hjælp til at konfigurere dit tredjepartsdomæne, kan du kontakte din domæneudbyder.

Fejlfinding

Hvis du får vist en fejl om en manglende A-post, når du føjer dit underdomæne til Shopify, skal du følge nedenstående vejledning:

1. Gå til Webshop > Domæner i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Tilknyt eksisterende domæne.
  3. Skriv dit underdomæne, og klik derefter på Næste.
  4. Klik på Bekræft forbindelsen.
  5. Klik på Bekræft igen.
  6. Klik på Tilføj domæne i banneret Tilknytningen er ikke komplet.
  7. På siden Domæner skal du fjerne roddomænet for domænet.