Tilknytning af et tredjepartsdomæne

Hvis du knytter dit tredjepartsdomæne til Shopify, kommer dit domænenavn til at pege på din Shopify-butik. Dette betyder, at når nogen indtaster din tilpassede webadresse i deres webbrowser, føres de til din webshop. Du bruger stadig tredjepartsudbyderen af domænet til at administrere dine domæneindstillinger, betale for dit domæne og forny det.

Bemærk: Se Overførsel af et domæne, hvis du vil flytte administreringen af et eksisterende domæne til Shopify.

Hvad er roddomæner og underdomæner?

Roddomæner er det, du køber, når du køber et domæne. Et eksempel på et roddomæne er shopify.com. Du skal købe et roddomæne, før du kan tilføje underdomæner. De fleste peger deres roddomæne mod deres webshop.

Underdomæner er tilføjelser til roddomænet. www er et almindeligt anvendt underdomæne. Dette skaber www.shopify.com sammen med roddomænet.

Få mere at vide i vores vejledning til domæneteknologier.

Guide til opsætning af generisk tredjepartsdomæne

Hvis du ikke kan se instruktioner for din udbyder, kan du følge denne generiske installationsvejledning for at knytte dit eksisterende domæne til Shopify.

Føj et eksisterende domæne til din Shopify-butik

Start med at føje dit tilpassede domæne til din Shopify-butik. Dette trin identificerer dig som ejer af dit tilpassede domæne over for Shopify.

Fremgangsmåde:

Bemærk: Hvis du sænker dit domænes levetidsværdi (TTL-værdi), kan du opdatere dit domæne hurtigere. Kontakt din tredjepartsudbyder af domæner for at få anbefalinger og vejledning til, hvordan du ændrer dit domænes levetid (TTL).

Konfigurer dit domæne med GoDaddy, Google eller 1&1 IONOS

Du kan automatisk forbinde dit domæne på GoDaddy, Google eller 1&1 IONOS med din Shopify-butik. Hvis domænet ikke forbindes automatisk, kan du forbinde det manuelt.

Opret forbindelse til dit domæne automatisk

1. Klik på Tilknyt eksisterende domæne.

2. Indtast det domæne, som du vil tilknytte, som f.eks. johns-apparel.info.

3. Klik på Næste.

4. Klik på Tilknyt automatisk.

5. Log ind på din GoDaddy-, Google- eller 1&1 IONOS-konto i vinduet Log ind.

6. Klik på Tilknyt.

Hvis du oplever problemer med at konfigurere dit domæne automatisk, kan du prøve at konfigurere det manuelt i administratoren fra din tredjepartsleverandør. Hvis du kontakter en tredjeparts support, kan du gennemgå, hvad du bør fortælle din tredjepartsleverandør.

Opret forbindelse til dit domæne manuelt

1. Log ind på den konto, du har hos din domæneudbyder.

2. Find dine DNS-indstillinger. Kig efter dit område til domæneadministration, DNS-konfiguration eller lignende.

3. Find CNAME-posten i dine DNS-indstillinger.

4. Rediger din underdomæne-CNAME-post, så den peger på shops.myshopify.com Copy . Hvis du f.eks. vil have dit underdomæne shop.johns-apparel.com til at pege på din Shopify-butik, skal du ændre din shop CNAME-post, så den peger på shops.myshopify.com Copy :

Underdomæneforbindelse

5. Gem CNAME-posten (som regel ved at klikke på Gem, Tilføj post eller lignende).

6. Klik på Webshop og derefter på Domæner i din Shopify-administrator.

7. Klik på Tilknyt eksisterende domæne:

Tilknyt eksisterende domæne

8. Angiv dit underdomæne i tekstfeltet (f.eks. shop.johns-apparel.com).

9. Klik på Næste.

10. Klik på Bekræft forbindelse i din Shopify-administrator for at bekræfte, at dit tilpassede domæne er blevet knyttet til din butik.

Bemærk: Dit roddomæne tilføjes også automatisk. Hvis du kun ønsker at tilknytte et underdomæne, men ikke roddomænet, kan du slette roddomænet ved at klikke på slette-ikonet ved siden af det i afsnittet Administrer domæner.

Konfigurer dit eksisterende domæne for at oprette forbindelse til Shopify

Hvis du har købt dit domæne gennem en tredjepart, skal du redigere følgende DNS-indstillinger:

• Din A-post skal pege på Shopifys IP-adresse, som er 23.227.38.65 Copy

• Din www CNAME-post skal pege på shops.myshopify.com Copy .

Redigering af disse domæneindstillinger kan have indflydelse på andre ting, såsom videresendelse af e-mails. Du kan kontakte din domæneudbyder for at finde ud af, hvordan eventuelle ændringer kan påvirke dine DNS-indstillinger.

Nogle domæneudbydere, som f.eks. Hover, GoDaddy, Google og 1&1 IONOS konfigurerer automatisk domæner for dig på forskellige måder.

Bemærk: Du kan kun have én A-post knyttet til dit primære domæne. Hvis dit domæne allerede er knyttet til en A-post, skal du fjerne den gamle A-post, når du redigerer dine DNS-indstillinger til at pege din A-post på Shopifys IP-adresse.

Fremgangsmåde:

1. Log ind på din konto hos din domæneudbyder.

2. Find dine DNS-indstillinger. Kig efter dit område til domæneadministration, DNS-konfiguration eller lignende.

3. Rediger din A-post, så den peger på Shopifys IP-adresse 23.227.38.65 Copy

Domænets indstillingspanel kan indeholde rullemenuer eller redigerbare felter. Det kan også være, at du skal afkrydse felter eller redigere en tabel. Du skal:

- angive eller vælge @-symbolet eller A-posten - angive Shopifys IP-adresse 23.227.38.65 Copy som destination for A-posten.

1. Gem A-posten (klik på Gem, Gem zone-fil, Tilføj post eller lignende).

2. Find CNAME-posten i dine DNS-indstillinger.

3. Du skal ændre din www-CNAME-post til at pege på shops.myshopify.com Copy . Ofte skal du bare angive præfikset uden punktummet, men for visse domæneudbydere skal du bruge hele underdomænet. Brug de eksisterende poster som vejledning, eller følg din udbyders vejledning. CNAME-poster skal altid pege på et domænenavn, aldrig på en IP-adresse.

4. Gem CNAME-posten (som regel ved at klikke på Gem, Tilføj post eller lignende).

Nu skal du bekræfte din forbindelse i Shopify.

Bekræft din forbindelse i Shopify

Klik på Bekræft forbindelse i din Shopify-administrator for at bekræfte, at dit tilpassede domæne er blevet knyttet til din butik.

Bemærk: Der kan gå op til 48 timer, før dit tilpassede domæne peger på din Shopify-butik. Hvis du oplever problemer eller har brug for hjælp til at konfigurere dit tredjepartsdomæne, kan du kontakte din udbyder.

Hvad du skal fortælle din tredjepartsleverandør

Din tredjepartsudbyder af domæner er bekendt med vilkårene for domæner. Når du ringer til din udbyder for at få support, kan du fortælle dem, at:

• du ønsker, at dit roddomæne (din A-post) skal pege på Shopifys IP-adresse, som er 23.227.38.65
  • du ønsker, at dine underdomæner (dine CNAME-poster) skal pege på shops.myshopify.com.

Bemærk: Du skal ikke tildele dit underdomæne en A-post for Shopify, selvom du bruger det som dit primære domæne.

Hvis du vil konfigurere videresendelse af e-mails, kan du også fortælle din tredjepartsleverandør, at du vil bruge deres mailklient (hvis de har en), og at du skal konfigurere dine MX-poster.

Tilknyt et underdomæne

Et underdomæne er en delmængde af dit roddomænei begyndelsen af din webadresse. I webadressen shop.johnsapparel.com er shop f.eks. underdomænet. Det mest populære underdomæne er www. Du kan bruge underdomæner til at organisere dit website og gøre det nemmere for besøgende at finde de oplysninger, de leder efter.

Hvis du vil tilknytte et underdomæne, skal du klikke på Webshop > Domæner > Tilknyt eksisterende domæne og derefter følge trinnene. Hvis du bruger et tredjepartsdomæne, skal dine CNAME-poster pege på shops.myshopify.com. Navnet på CNAME-posten skal svare til det underdomæne, som du tilføjer.

Tredjepartsdomæneudbydere

Hvis du ejer et domæne fra en af følgende leverandører, skal du klikke på linket for at få en specifik vejledning i at tilknytte dit domæne:

Her kan du finde hjælp

Hvis du har problemer eller har brug for hjælp til at pege dit tilpassede domæne mod din Shopify-butik, skal du kontakte din tredjepartsudbyders supportteam. Shopify Support vil ikke kunne hjælpe dig så meget, fordi alle udbydere er forskellige.

Bemærk: Shopify Support kan ikke logge ind på din domænekonto hos en tredjepart for dig, selvom du giver os udtrykkelig tilladelse til det.

De næste trin, når du har føjet dit tilpassede domæne til Shopify

Når du har tilføjet dit domæne i Shopify, skal du vælge dit primære domæne (domænenavnet, som kunderne vil se på adresselinjen, når de kigger i din webshop).

Du kan også konfigurere videresendelse af e-mails fra domænet, når du har føjet det til Shopify.