Konfiguration af videresendelse af e-mail for dit tredjepartsdomæne

Videresendelse med e-mail

E-mail-videresendelse er en tjeneste, der giver dig mulighed for at dirigere en e-mail fra dit tilpassede domæne til en eksisterende e-mailkonto med Gmail, Outlook, Yahoo eller en anden udbyder. Hvis du f.eks. ejer domænenavnet johns-apparel.com, kan du oprette e-mailen info@johns-apparel.com til dine kunder. Når kunder e-mailer info@johns-apparel.com, videresendes deres beskeder til din eksisterende personlige konto, f.eks. john@gmail.com.

Videresendelse af din mail fra din tredjepartsudbyder af domæner

Nogle tredjepartsudbydere af domæner inkluderer e-mailhosting på domænet. Du kan konfigurere videresendelse af e-mail fra domænet, når du har føjet dit eksisterende domæne til Shopify.

Metoderne til videresendelse af mail fra tredjepartsdomæner til din egen mailadresse varierer, og det er umuligt at give specifik vejledning til hver enkelt domæneudbyder.

I hvert enkelt tilfælde er dit mål at få mailen fra dit tredjepartsdomæne omdirigeret til din egen e-mailhost. Du skal sandsynligvis gøre et af følgende:

• Log ind på din tredjepartskonto, og brug deres website til at tilføje din mailadresse eller redigere dine MX-poster.
  • Kontakt din udbyder for at få hjælp til videresendelse af e-mail. Fortæl dem, at du har brug for at få al din mail videresendt til din anden (foretrukne) mailadresse.

Når e-mailhosting ikke er inkluderet hos din tredjepartsudbyder

Hvis e-mailhosting ikke er inkluderet, når du køber dit domæne af en tredjepartsudbyder, kan du bruge en e-mailhostingtjeneste fra en tredjepart.

Nogle af mulighederne er følgende:

• Zoho – Zoho Mail tilbyder e-mailkonti til dit tilpassede domæne, og det er muligt at bestille betalte pakker. Zoho Mail kan oprette forbindelse til Zoho Business Apps.

• G Suite – Google Apps for Work opretter forbindelse til Gmail-platformen med e-mails til dit tilpassede domæne for 5-10 USD pr. bruger pr. måned. Du kan få mere at vide om deres tjenester.

Bemærk: Hvis du vælger en af disse muligheder, skal du muligvis konfigurere MX-poster hos din domæneudbyder.