Konfiguration af videresendelse af e-mail for dit Shopify-domæne

Shopify tilbyder ikke e-mailhosting, men hvis du køber et domæne gennem Shopify eller overfører dit domæne til Shopify, kan du oprette et ubegrænset antal adresser til videresendelse af e-mail (for eksempel info@johns-apparel.com) gratis.

Hvis du vil sende en e-mail fra din videresendelsesadresse på dit tilpassede domæne, skal du bruge en e-mailhostingtjeneste fra tredjepart. Hvis du bruger Zoho Mail eller G Suite, kan du knytte hostingtjenesten til dit domæne i Shopify. Hvis du bruger en anden e-mailhostingtjeneste, kan du tilføje en MX-post for at knytte den til dit domæne ved at redigere dine DNS-indstillinger.

Bemærk: Hvis du har købt dit domæne af en tredjepart, er processen til konfiguration af videresendelse af din e-mail anderledes.

Konfigurere videresendelse af e-mail

Alle nye e-mailadresser skal videresendes til en eksisterende e-mailadresse (for eksempel via Gmail eller Outlook). Du kan konfigurere flere videresendelser til at gå til forskellige e-mailadresser.

Fremgangsmåde:

1. I afsnittet Shopify-administrerede domæner skal du klikke på det domæne, som du vil konfigurere videresendelse af e-mail for.

2. Klik på Tilføj en adresse til videresendelse af e-mail.

3. I tekstfeltet Butikkens e-mailadresse skal du angive den e-mailadresse, du vil oprette til dit tilpassede domæne. Du behøver ikke at skrive symbolet @ eller noget, der følger efter det.

4. Angiv din destinations fulde e-mailadresse i tekstfeltet E-mailadresse til videresendelse.

5. Klik på Gem.

Du kan oprette så mange e-mailadresser til videresendelse, som du vil, på denne måde.

Test din videresendelse af e-mail

Du kan teste din videresendelse af e-mail fra en anden e-mailadresse til hver af de videresendelsesadresser, du har oprettet.

Besvar e-mails fra kunder

Du kan ikke svare kunder fra din tilpassede domæne-e-mailadresse. Hvis du vil svare på en e-mail fra en kunde, skal du gøre det direkte fra den adresse, du videresender dine e-mails til – det er den adresse, der vises i din kundes indbakke.

Afsendelse af e-mails fra din videresendelsesadresse

E-mailhosting er ikke inkluderet, når du køber et domæne gennem Shopify. Hvis du vil sende en e-mail fra din videresendelsesadresse på dit tilpassede domæne, skal du bruge en e-mailhostingtjeneste fra tredjepart.

Vi foreslår følgende muligheder:

• Zoho Mail tilbyder e-mailkonti til dit tilpassede domæne

• G Suite opretter forbindelse til Gmail-platformen med e-mails til dit tilpassede domæne

Knyt Zoho Mail- eller G Suite-e-mailhosting til dit domæne

Før du kan knytte din e-mailtjeneste til Shopify, skal du bekræfte dit domæne og oprette en tilpasset e-mail i Zoho Mail eller GSuite.

Fremgangsmåde:

1. Klik på navnet på det domæne, som du vil tilføje, i afsnittet Shopify-administrerede domæner.

2. Klik på Brug tredjepartsværtstjeneste.

3. Vælg udbyderen, og indtast derefter de oplysninger, som du modtog, da du bekræftede dit domæne:

- Hvis du bruger G Suite, skal du indtaste TXT-koden eller metatagget. - Hvis du bruger Zoho Mail, skal du indtaste Zoho-koden.

1. Klik på Gem.